GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας

Η επόμενη ημέρα των καταστροφών στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Εξαρχείων, είναι αυτή που αποτυπώνει ο φακός ...

Οι καταστροφές στο Κέντρο της Αθήνας με το φακό του news.gr
Η επόμενη ημέρα των καταστροφών στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Εξαρχείων, είναι αυτή που αποτυπώνει ο φακός του Γιάννη Κέμμου στις φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για μία ακόμα φορά οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο αμαυρώθηκαν από εκτεταμένα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων. Αρκετές ήταν οι καταστροφές που σημειώθηκαν τόσο σε ιδιωτική όσο και σε δημόσια περιουσία.
Στη σύλληψη 13 ατόμων προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Κυριακή το βράδυ στα Εξάρχεια στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Από αυτούς οι δώδεκα ήταν Έλληνες και ο ένας αλλοδαπός, ενώ οι 6 είναι ανήλικοι. Επιπλέον οι αρχές προσήγαγαν 26 άτομα. Σε βάρος των συλληφθένων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της κοινής ειρήνης, εμπρησμό, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, εξύβριση, παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών. Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.
Δείτε το φωτορεπορτάζ του Γιάννη Κέμμου:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση