GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oλα κλειστά και στην Βεργίνα!

Eftychis Vardoulakis Ήρθαμε κι εμεις να δούμε τη Βεργινα. Τσεκαρουμε απο χθες στο ιντερνετ οτι ειναι ανοιχτα. Ερχόμαστε και τα βλεπουμε ...

Eftychis Vardoulakis
Ήρθαμε κι εμεις να δούμε τη Βεργινα. Τσεκαρουμε απο χθες στο ιντερνετ οτι ειναι ανοιχτα. Ερχόμαστε και τα βλεπουμε ολα κλειστά. Ουρές ο κοσμος και τα πούλμαν εντωμεταξυ, μεγάλοι ανθρωποι απο διαφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας που ειχαν ερθει μονομερή εκδρομη έχοντας ολοι την ενημέρωση οτι ειναι ανοιχτα.
Μοναδικό σημείο ενημέρωσης ένα χειρόγραφο χαρτί σε διπλανό κτήριο που ελεγε "κυριακη 27/12 κλειστά". Ακομα και η πινακίδα στην κεντρική εισοδο με το εορταστικό ωράριο ελεγε οτι σημερα ειναι ανοιχτα. Βλεπω εναν τυπο μεσα απο τα κάγκελα της εισόδου και τον ρωταω γιατι ειναι κλειστά. "Αποχή απο εργασία" μου λεει.
"Πως, ετσι; Στα καλα καθούμενα; Γιατι δεν ενημερώσατε;". Καμια απαντηση.
"Με τι αιτήματα ειναι η αποχή, αν επιτρέπεται;", ξαναρωταω.
"Δικά μας θέματα", μου λεει.
"Μηπως επειδη ηταν Παρασκευη, Σαββατο αργία, τη Δευτερα ειναι κλειστά ολα τα μουσεία και είπατε να κλείσετε και την Κυριακη να γινει ωραιο τετραημεράκι;", ξαναλέω. Σιωπή απο απεναντι.
Ξαναρώτησα γιατι δεν ενημέρωσαν, παλι σιωπή. Ακολούθησαν μερικά μπινελίκια απο αυτα που δεν γράφονται.
Να τους χαίρονται οι προϊστάμενοι τους και τα διαφορα νούμερα που θα σπεύσουν με παβλοφικα αντανακλαστικά να δικαιολογήσουν αυτή τη γαϊδουρινή συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση