GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο χιονιάς! Ακόμη και στους -30 (!!!) θα πέσει η θερμοκρασία!

Ο χιονιάς «THE BIG ONE» θα εισβάλλει στην Ελλάδα από τη Κυριακή ως και την Τρίτη, ωστόσο μαζί με τον χιονιά, θα έρθει και ένα ιστορικό π...


Ο χιονιάς «THE BIG ONE» θα εισβάλλει στην Ελλάδα από τη Κυριακή ως και την Τρίτη, ωστόσο μαζί με τον χιονιά, θα έρθει και ένα ιστορικό πολικό ψύχος.

Το ψύχος αυτό θα κρατήσει για μία τουλάχιστον εβδομάδα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν και τους -30 βαθμών Κελσίου σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ιδιαίτερα τη νύχτα της Τρίτης και της Τετάρτης όπου φαίνεται να επικρατεί ξαστεριά, ενώ ο συνδυασμός χιονοσκεπούς εδάφους σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας μας, θα βοηθήσει τη θερμοκρασία να πέσει ακόμα περισσότερο.

Ενδεικτικά τη νύχτα της Τρίτης η θερμοκρασία στη Θράκη θα πέσει κάτω από τους -10 βαθμούς, στη Μακεδονία κάτω από τους -10 με -15 βαθμούς, στην Ήπειρο κάτω από τους -10 βαθμούς, στη Θεσσαλία κάτω από τους -5 βαθμούς, στη Στερεά Ελλάδα κάτω από τους -7 με -9 βαθμούς και στη Πελοπόννησο κάτω από τους -5 με -6 βαθμούς.

Ωστόσο τη νύχτα της Τετάρτης η θερμοκρασία θα πέσει περισσότερο. Η θερμοκρασία στη Θράκη θα πέσει κάτω από τους -15 βαθμούς, στη Μακεδονία κάτω από τους -10 με -20 βαθμούς και σε ορεινά τμήματα κάτω και από τους -30 βαθμούς, στην Ήπειρο κάτω από τους -10 με -15 ίσως και -20 βαθμούς, στη Θεσσαλία κάτω από τους -5 με -10 βαθμούς, στη Στερεά Ελλάδα κάτω από τους -5 με -20 βαθμούς ιδιαίτερα στα ορεινά τμήματα και στη Πελοπόννησο κάτω από τους -5 με -10 βαθμούς και -15 στα ορεινά τμήματα.

Την Κυριακή ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και το βράδυ αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση