GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκαν συντρίμμια που ίσως ανήκουν στην πτήση ΜΗ370

Συντρίμμια που ενδέχεται να προέρχονται από κάποιο αεροσκάφος εντοπίστηκαν στα ανοιχτά των ακτών της νότιας Ταϊλάνδης, ανέφερε σήμερα ένα...


Συντρίμμια που ενδέχεται να προέρχονται από κάποιο αεροσκάφος εντοπίστηκαν στα ανοιχτά των ακτών της νότιας Ταϊλάνδης, ανέφερε σήμερα ένας τοπικός αξιωματούχος, πυροδοτώντας εικασίες ότι ίσως να ανήκαν στην πτήση MH370 της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από δύο χρόνια.

Ένα μεγάλο, καμπυλωτό μεταλλικό κομμάτι ξεβράστηκε στην επαρχία Νακόν Σι Ταμαράτ και οι κάτοικοι που το βρήκαν το ανέφεραν στις αρχές, ανέφερε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Πακ Πανάνγκ.

"Χωρικοί βρήκαν το συντρίμμι που έχει πλάτος 2 μέτρα και μήκος 3", είπε, συμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι ενδέχεται να προέρχεται από το Μπόινγκ 777 που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014, ενώ εκτελούσε την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο, μεταφέροντας 239 επιβάτες και πλήρωμα.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτό το μεταλλικό κομμάτι προέρχεται όντως από αεροσκάφος. Σύμφωνα με τον Πατικόνγκπαν, οι ψαράδες της περιοχής είπαν ότι, κρίνοντας από τις πεταλίδες που είχαν κολλήσει επάνω του, δεν πρέπει να βρισκόταν στο νερό για πάνω από έναν χρόνο.

Οι ερευνητές του αεροπορικού δυστυχήματος πιστεύουν ότι κάποιος έκλεισε σκοπίμως τον πομποδέκτη του Μπόινγκ και κατόπιν του άλλαξε πορεία. Ορισμένοι θεωρούν ότι ακόμη και αν εντοπιστούν τα συντρίμμια του, δεν θα λυθεί το μυστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση