GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Πώς έδιωξαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το μπλόκο αγροτών...

Κώστας Μπυριτζάς Στον κόμβο της Νίκαιας σήμερα...Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος στο μπλόκο των αγροτών.. Στον κόμβο ...

Κώστας Μπυριτζάς
Στον κόμβο της Νίκαιας σήμερα...Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος στο μπλόκο των αγροτών..

Στον κόμβο της Νίκαιας σήμερα...Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος στο μπλόκο των αγροτών...
Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπυριτζάς στις Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

1 σχόλιο

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΙ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡ. ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ 20%.
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΟΜΩΣ, ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗ Χ.Α.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση