GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Χτυπάει" Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά σε συμφωνία για να εντάξει στο δυναμικό του τον Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!  Οι «πράσινοι», σύμφωνα με πλ...


Πολύ κοντά σε συμφωνία για να εντάξει στο δυναμικό του τον Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! 

Οι «πράσινοι», σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο, έχουν κάνει κίνηση για τον 24χρονο Αργεντινό, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναιτωλικό τον τελευταίο 1,5 χρόνο ως δανεικός από την Ιντεπεντιέντε. 

Ο Βιγιαφάνιες τα πάει εξαιρετικά φέτος και σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου έχει έξι γκολ και 5 ασίστ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει… ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, καθώς έχει πειστεί πως μπορεί να βοηθήσει το «τριφύλλι» στα άκρα της επίθεσης. 

Ο Ιταλός τεχνικός είχε μείνει εντυπωσιασμένος από τον παίκτη από το ματς της 4ης Ιανουαρίου στη Λεωφόρο, όταν είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. 

Προς το παρόν, πάντως, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς Παναθηναϊκού. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναιτωλικός έχει οψιόν αγοράς του Βιγιαφάνιες ύψους 300.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Αν, ωστόσο, οι πληροφορίες από το Αγρίνιο επιβεβαιωθούν και ο Παναθηναϊκός έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο της Αργεντινής, αλλά και τον Παναιτωλικό, τότε ο δανεισμός του θα «σπάσει» και ο παίκτης θα ντυθεί στα πράσινα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση