GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ και Καραμανλικοί τα έχουν βρεί και οι υπόλοιποι ξύδι...

Ion Gatsos  1. Ο Πάκης διορίζει χιλιάδες στο δημόσιο με υψηλούς μισθούς. 2. Η χώρα παρουσιάζει υψηλά δημοσιονομικά ελλείματα φτάνοντας τε...

Ion Gatsos
 1. Ο Πάκης διορίζει χιλιάδες στο δημόσιο με υψηλούς μισθούς.
2. Η χώρα παρουσιάζει υψηλά δημοσιονομικά ελλείματα φτάνοντας τελικά στην χρεοκωπία
3. Ο Κατρούγκαλος επιλέγει να μην κοπούν οι συντάξεις στους τωρινούς συνταξιούχους αλλά στους μελλοντικούς.
Με 50% των νέων στην ανεργία και με κατώτατο μισθό κάτω απο 600 ευρώ επιλέγεται να προστατευθούν συντάξεις που αθροιστικά φτάνουν ως και τα 3.000 ευρώ μηνιαίως.
4. Ο Πάκης δηλώνει ότι " το σύστημα στηρίζεται στην ανταποδοτικότητα και δεν είναι δυνατόν οι συντάξεις να είναι κάτω από αυτά που οι εργαζόμενοι κατέβαλαν επί χρόνια"
Οι πελάτες του Πάκη ( και του Ανδρέα) λοιπόν όχι μόνο χρεοκώπησαν τη χώρα λαμβάνοντας υψηλότατους μισθούς χωρίς παραγωγικό αποτέλεσμα αλλά θα συνεχίσουν να προστατεύονται κρατώντας την χώρα καθηλωμένη.
ΣΥΡΙΖΑ και Καραμανλικοί τα έχουν βρεί και οι υπόλοιποι ξύδι.

1 σχόλιο

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΣΟ ‘’ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ’’???? ,
    ΔΕΝ ΥΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

    ΝΒράχος
    Και έρχεται σήμερα ο ‘’αριστεριστής’’ Τσίπρας της Χούντας και ‘’τακιμιάζει’’ μία φορά ακόμη με την δεξιά του Κυρίου, για να αναπαλαιώσει τις σχέσεις ‘’αίματος και προδοσίας’’ που είχαν παραμείνει στο ‘’βρόμικο 89’’ και προτείνει Παυλόπουλο για Πρόεδρο. Ποιον? Τον φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας.
    Τον πολιτικό που γέμισε τις δημόσιες υπηρεσίες με όλο το χαφιεδότσουρμο.
    Έτσι αντί για ειδικό δικαστήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, έρχεται σήμερα ο Τσίπρας , ο αμνός της ΧΟΥΝΤΑΣ και επιλέγει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο, διασώζοντας τον Καραμανλή και προσπαθώντας να ρίξει λήθη και στάχτη στα μάτια του κόσμου.
    Τι να καταλάβει και πώς να αντιδράσει τούτος ο χιλιοπροδομένος λαός μας?
    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ότι οι ηγεσίες της αριστεράς μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?
    Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.
    5.000 αυτοκτονίες, πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?
    Πως μπορούν και κοιμούνται, πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?
    Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?
    Και ‘’ύστερα’’ σου λένε: Ο Παπανδρέου φταίει….!!!!!!
    Προδότες και αποστάτες με ‘’βούλωμα’’ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση