GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χίλαρι Κλίντον θέλει το κινητό της Κιμ Καρντάσιαν

Στο δρόμο για την προεδρία των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον έχει βγάλει δεκάδες χιλιάδες selfies με τους υποστηρικτές της, ωστόσο η ίδια αυτό π...


Στο δρόμο για την προεδρία των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον έχει βγάλει δεκάδες χιλιάδες selfies με τους υποστηρικτές της, ωστόσο η ίδια αυτό που θα ήθελε να μάθει είναι το πού μπορεί να βρει ένα κινητό τηλέφωνο όπως αυτό της Κιμ Καρντάσιαν που, όπως λέει «κάνει τους πάντες να φαίνονται καλύτεροι απ' ό,τι είναι».
«Δεν έχω δει πουθενά αλλού κάτι παρόμοιο... έχει φως γύρω - γύρω. Σαν να έχει πολλά μικροσκοπικά λαμπάκια», είπε η Κλίντον μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις, αναφερόμενη στο τηλέφωνο LuMee που έχει η Κιμ Καρντάσιαν, με φωτάκια LED για να βγάζει τις selfie φωτογραφίες της.
«Ψάχνω απεγνωσμένα για να βρω κι εγώ ένα από τότε που το είδα. Αλλά δεν έχω καμία τύχη!», δήλωσε η υποψήφια για το χρίσμα της προεδρίας των ΗΠΑ.
Η εκπομπή που προβλήθηκε χθες, είχε μαγνητοσκοπηθεί την περασμένη Τετάρτη, και φυσικά η Κιμ δεν παρέλειψε να ανεβάσει στο Instagram μία selfie φωτογραφία της μαζί με την Χίλαρι Κλίντον γράφοντας:
«Θα πρέπει να δείτε την εκπομπή της Έλεν! Η Χίλαρι Κλίντον λέει ότι δεν είδε ποτέ καλύτερη φωτογραφία από την τέλεια φωτισμένη selfie που βγάλαμε μαζί».

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις Ιαν 11, 2016, 10:35πμ PST

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση