GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε για τον γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου, το πρωί της Πέμπτης, ήταν καλεσμένη στα «Καλημερούδια» του Mega, και μίλησε για την κριτική που δέχονται τα δημόσι...


H Νάνσυ Ζαμπέτογλου, το πρωί της Πέμπτης, ήταν καλεσμένη στα «Καλημερούδια» του Mega, και μίλησε για την κριτική που δέχονται τα δημόσια πρόσωπα για κάποια συνέντευξή τους ή μια φωτογράφιση.
«Εγώ στεναχωριέμαι όταν φιλοξενούμε ένα άνθρωπο και κάποιος λέει κάτι κακό για αυτόν. Αισθάνομαι ότι θέλω να τον προφυλάξω, αλλά μέχρι εκεί. Είμαστε πολύ μεγάλα παιδιά και ο καθένας ξέρει».
Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να παραδεθχεί:
«Αντιδράσεις έχουν συμβεί. Όχι τώρα, αλλά παλιά φυσικά συνέβαινε. Έχει πάρει άνθρωπος και στον Πέτρο (Κωστόπουλο) να του πει να με απολύσει. Σκέψου ότι οι άνθρωποι τσαντίζονται με τις συνεντεύξεις που δίνουν οι ίδιοι. Άμα ο άλλος θέλει να τσαντιστεί, τσαντίζεται και με τον εαυτό του στον καθρέφτη. Αλλά εκεί για αυτό υπάρχουν κασέτες ή βίντεο. Για να αποδεικνύουν ότι κάτι το είπες. Αν πριν ήσουν ζαλισμένος εγώ δεν το ξέρω, αλλά αυτό που γράφτηκε το είπες».
Ωστόσο, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φάνηκε να έχει μια προσωπική οπτική για τον δημόσιο λόγο:
«Δεν ξέρεις σε κάθε σπίτι ποιες είναι οι ισορροπίες. Δεν ξέρεις πώς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις σχέσεις τους μέσα στο σπίτι τους. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και κάθε σχέση είναι τελείως διαφορετική. Δεν θα κρίνω εγώ τη δική σου σχέση με βάση τη δική μου. Έτσι δεν είναι; Ούτε θα κρίνω το πώς μεγαλώνεις τα παιδιά σου εσύ με βάση το πώς μεγαλώνω το παιδί μου εγώ. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σχετικά και απαγορεύεται να κρίνεις. Το κουτσομπολιό μπορεί να γίνει μέχρι ένα όριο. Δηλαδή μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν οι μπεζ γόβες σου με το λευκό φόρεμά σου. Μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν οι βλεφαρίδες, η μπούκλα σου και το κραγιόν που φοράς. Αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για πράγματα που έχουν να κάνουν με τη ψυχή σου, το μυαλό σου και πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Αυτό είναι ρατσισμός. Όταν ξεχωρίζω το χαρακτηριστικό του άλλου που είναι η μύτη, τα πόδια ή η σχέση του και το παιδί του, για τη δικιά μου τη ψυχή απαγορεύεται».
Στη συνέχεια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου τη ρώτησε για τον γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό και τη ζωή τους με τον 18χρονο γιο του, Παύλο, αλλά και την 20 μηνών κορούλα τους.
«Καταρχήν μου ο Νάσο μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ ηθικός. Βέβαια έχουμε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά ύψους. Εκείνος είναι ακραία ψηλός και εγώ ακραία κοντή. Αλλά γελάμε με αυτό. Πάντα κάνουμε πλάκα. Δεν ζηλεύω... Κοιμάμαι χαλαρή το βράδυ. Δεν μπορώ να μπω σε αυτό το τριπάκι, αν μπω θα τρελαθώ. Δεν θυμάμαι και πώς ήμουν παλιά. Αν ρωτήσεις τον Βοσκόπουλο, δεν ρωτάτε τίποτα πριν την Άντζελα. Έτσι είμαι κι εγώ. Δεν θυμάμαι τίποτα» εξομολογήθηκε η ίδια.
Όσο για τον ερχομό της κόρης της, συμπλήρωσε:
«Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Αλλά δεν είναι ότι χαίρομαι τώρα, επειδή δυσκολεύτηκα. Είναι και η ίδια κάτι ξεχωριστό. Δηλαδή λέω στον Νάσο "αντικειμενικά τώρα πες μου, δεν είναι το καλύτερο μωρό;". [...] Πιστεύω ότι έχει σημασία σε ποια φάση της ζωής σου έρχεται κάτι για να το χαρείς. Είναι διαφορετικό όταν είσαι στην τσίτα και στην προσπάθεια ή όταν η σχέση σου δεν είναι καλό σημείο. Ο Νάσος το είχε ξαναζήσει αυτό, αλλά ήταν πολύ μικρός. Τώρα είμαστε πιο οικογένεια, είμαστε πιο ώριμοι, δεν ψάχναμε κάτι άλλο παρά μόνο αγάπη και συντροφικότητα», ενώ είπε:
«Και γενικά εγώ τα έκανα αυτά που ήθελα να κάνω. Αν είχα κάποιους στόχους στη ζωή μου, στο τι είναι ευτυχία, την έχω. Έχω παντρευτεί τον άντρα των ονείρων μου. Και ήταν έτσι, χωρίς να ξέρω ότι υπάρχει. Καθώς τον ζω καταλαβαίνω πως είναι ο άντρας των ονείρων μου. Ακόμα και τώρα που σου μιλάω. Έχουμε ένα παιδί που είναι κομμάτι μας... [...] Έχουμε και το μωρό. Έχω μια δουλειά που αγαπάμε. Γιατί να θέλω κάτι άλλο; Για μένα αυτό είναι απόλυτη ευτυχία. Δεν σου λέω πως δεν έχουμε άσχημες στιγμές στο σπίτι, αλλά σαν ευτυχία αυτό είναι. Δεν θέλω κάτι άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση