GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη των αγροτών στα Τέμπη

Κρίσιμη σύσκεψη των εκπροσώπων των μπλόκων πραγματοποιείται σήμερα από το μεσημέρι  στα Τέμπη, καθώς θα καθορίσει το μέλλον των αγροτικ...


Κρίσιμη σύσκεψη των εκπροσώπων των μπλόκων πραγματοποιείται σήμερα από το μεσημέρι  στα Τέμπη, καθώς θα καθορίσει το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων και την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα των αγροτών.
Η σύσκεψη πραγματοποιείται έπειτα από κάλεσμα των αγροτών του μπλόκου των Τεμπών και εκτός των εκπροσώπων των μπλόκων έχουν κληθεί να συμμετάσχουν αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, ενώ δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι κτηνοτρόφοι.
Όπως έχουν ξεκαθαρίσει οι αγρότες, ζητούν παρέμβαση του πρωθυπουργού και διάλογο από μηδενική βάση για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής. Μάλιστα, έχουν δώσει διορία μέχρι τη Δευτέρα στην κυβέρνηση πριν σκληρύνουν περαιτέρω τη στάση τους.
Η Αστυνομία έχει ήδη ανακοινώσει από χθες τη διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα, από τις 12 το μεσημέρι και για όσο χρόνο απαιτηθεί, από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου και έχει υποδείξει εναλλακτικές διαδρομές για την κίνηση των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση