GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διάψευση του υπουργείου Εργασίας για την «αποστράτευση» στους ένστολους

«Οι συνήθεις κύκλοι της παραπληροφόρησης διαδίδουν στο διαδίκτυο ότι ο Υπουργός Εργασίας σε συνάντηση με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις...


«Οι συνήθεις κύκλοι της παραπληροφόρησης διαδίδουν στο διαδίκτυο ότι ο Υπουργός Εργασίας σε συνάντηση με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των ενστόλων τάχα δήλωσε «αποστρατευτείτε ή ζητήστε μετάταξη» και ότι δήθεν καταργούνται τα θεμελιωμένα ασφαλιστικά δικαιώματα», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.
«Πρόκειται για πλήρη διαστροφή της αλήθειας. Σε ό,τι αφορά το πρώτο ζήτημα, ο Υπουργός ρώτησε τους παρισταμένους αν συμφωνούν με πρόταση που του είχε τεθεί σε συνάντηση με οργάνωση ενστόλων να έχουν την δυνατότητα όσοι αποστρατεύονται λόγω δυσμενούς κρίσης να μπορούν να μετατάσσονται σε άλλη θέση του δημοσίου αντί να πηγαίνουν σπίτι τους», συνεχίζει η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.
«Πρόκειται, συνεπώς, για νέο δικαίωμα, όχι για υποχρέωση που τέθηκε απλώς ως θέμα προς συζήτηση. Ως προς τα θεμελιωμένα δικαιώματα ο Υπουργός δήλωσε ότι κατοχυρώνονται πλήρως. Η μεταρρύθμιση γίνεται για το συμφέρον των ασφαλισμένων, με βάση τις αρχές της ισονομίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης», κλείνει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση