GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Στην ΕΡΤ διάβασαν πρωτοσέλιδα τριών ημερών ως σημερινά...

Η πρεμιέρα της "Πρωινής Ζώνης" της ΕΡΤ βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα με μια "κακή στιγμή". Οι παρουσιαστές ξεκίνησαν τ...

Η πρεμιέρα της "Πρωινής Ζώνης" της ΕΡΤ βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα με μια "κακή στιγμή".
Οι παρουσιαστές ξεκίνησαν τη Δευτέρα να διαβάζουν τους τίτλους των εφημερίδων, παρουσιάζοντας τα πρωτοσέλιδα τους. Μετά από λίγο, συνειδητοποίησαν πως εκ παραδρομής αναφέρονταν στα πρώτα φύλλα των εφημερίδων της περασμένης Παρασκευής που κατά λάθος βρέθηκαν στο τραπέζι της εκπομπής.
"Λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να φύγουμε από τις εφημερίδες, έχουμε ένα καινούριο θέμα. να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα" ανέφερε ο Γιώργος Δαράκης.
Στη συνέχεια έφτασε στο στούντιο το "σώμα" των εφημερίδων της Δευτέρας και οι παρουσιαστές προχώρησαν σε επανόρθωση.
"Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Με ευθύνη μας δεν έγινε σωστά η παρουσίαση των πρωτοσέλιδων. Οφείλουμε να το διορθώσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό είναι το σωστό "σώμα". Διακόψαμε γιατί έπρεπε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το κάναμε, συνεχίζουμε τώρα". Και λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, επανήλθαν. "Επιχειρήσαμε να διορθώσουμε το λάθος. Το κάναμε. Δεν θα το ξανακάνουμε, να είστε λίγο επιεικείς".
Το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας της Εφημερίδας των Συντακτών στα αριστερά της φωτογραφίας. Στα δεξιά, το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής που διαβάστηκε σαν πρωτοσέλιδο της Δευτέρας. Το ίδιο έγινε και με την Καθημερινή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση