GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησε ο Τσίπρας με τον Χόγιερ

Αναπτυξιακά θέματα και η συμβολή της ΕΤΕΠ στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που εί...


Αναπτυξιακά θέματα και η συμβολή της ΕΤΕΠ στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόγιερ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση στην οποία ήταν παρών και ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα και η συμβολή της ΕΤΕΠ στην χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ενεργοποίηση του δεύτερου πυλώνα του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου, (προβλέπει την συμμετοχή του Ταμείου στο μετοχικό κεφάλαιο μικρομεσαίων επιχειρήσεων) και η μεταφορά τεχνογνωσίας για απορρόφηση κονδυλίων του Προγράμματος Γιούνκερ.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την υπό ίδρυση Αναπτυξιακή Τράπεζα στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση