GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΥΧΕΣ ΣΤΗ ΦΩΦΗ! Χωρίς δηλώσεις ο Τσίπρας στη Δεξαμενή...

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρέστησαν στον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών. Ν...

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρέστησαν στον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.
Νωρίτερα ο ΠτΔ παρέστη στη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Ο πρωθυπουργός αποχώρησε μετά την τελετή χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ χαιρέτησε την εορτάζουσα Φώφη Γεννηματά.
"Το ανέσπερο Φως της Χριστιανοσύνης, το Φως της Αγάπης, της καταλλαγής, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς ας διαλύει τα σκοτάδια τα οποία απειλούν την δημοκρατία και τον πολιτισμό στην χώρα μας, στην Ευρώπη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και ιδίως στην χώρα μας, το Φως της Χριστιανοσύνης να διαλύσει το σκοτάδι της κρίσης και της ανέχειας που πλήττει την κοινωνία μας και ιδίως τους οικονομικώς ασθενέστερους συνανθρώπους μας και τη νέα γενιά. Χρόνια πολλά" δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος μετά το πέρας της τελετής του αγιασμού των υδάτων στην Δεξαμενή.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρέστη στη λειτουργία στον ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο και εν συνεχεία στην κατάδυση του σταυρού στην παραλία του Φλοίσβου.
Στον Πειραιά η τελετή των υδάτων έγινε παρουσία του δημάρχου Πέτρου Μώραλη, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη, του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου και άλλων.
"Κανείς δεν μπορεί μόνος, όλοι μαζί", δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης μετά το πέρας της τελετής, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τις απουσίες του Προέδρου και του πρωθυπουργού από το πρώτο λιμάνι της χώρας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάλεσε ορισμένους από τους μητροπολίτες να χαμηλώσουν τους τόνους.
Στη Θεσσαλονίκη, η τελετή έγινε στην παραλία από τον μητροπολίτη Άνθιμο. Παρών ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση