GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕΤΙ ΕΘΝΙΚΟ!

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος. Κύριε Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ. και σεις οι εντολείς του! Τι κουράζεστε να γράφετε μακροσκελείς ανακοινώσεις, που...

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Κύριε Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ. και σεις οι εντολείς του!
Τι κουράζεστε να γράφετε μακροσκελείς ανακοινώσεις, που και σε ποιους δρόμους δεν θα επιτρέψετε να γίνονται συγκεντρώσεις και κουραφέξαλα, δήθεν για λόγους ασφαλείας;
Πέστε ευθέως ότι δεν θέλετε να γίνει και φέτος, όπως δεν θέλατε και τις άλλες χρινιές να πραγματοποιηθεί η μοναδική γενόμενη και καθιερωμένη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 3 ήρωες πεσόντες στα ίμια, που διοργανώνεται, από το βραδυ εκείνο του 1996 και κάθε χρόνο από τότε, από την Χρυσή Αυγή.
Γιατί σας ενοχλεί, ότι, κανείς άλλος δεν μπορεί και δεν θέλει να πραγματοποιεί τέτοιες μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις που θυμίζουν, αφυπνίζουν, σφυρηλατούν Έλληνες που αντιστέκονται, ΕΛΛΗΝΕΣ έτοιμους νε αντιμετωπίσουν κάθε σχέδιο επιβουλής!
ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν υποστέλλουν σημαίες, δεν ευχαριστούν Αμερικανούς ή οποιονδήποτε άλλον, εκτός από τον Θεό και τους προγόνους τους.
ΕΛΛΗΝΕΣ που πιστεύουν στην πατρίδα, στην θρησκεία και στην οικογένεια.
ΕΛΛΗΝΕΣ που θέλουν μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη χωρίς μνημόνια και τοκογλύφους νταβατζήδες.
Γι’ αυτό, να θυμάστε κύριε Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ και τονίστε και σε αυτούς που σας έδωσαν την εντολή, ότι με απαγορεύσεις και φυλακίσεις, διώξεις και δολοφονϊες, ποτέ κανείς δεν κατάφερε τίποτα.
Η εκδήλωση μας σήμερα, θα γίνει και οι Ήρωες των Ιμίων θα τιμηθούν κανονικά, όπως τους αρμόζει από τους μόνους που δικαιούνται να το πράττουν: Την Χρυσή Αυγή!
Τους ΕΛΛΗΝΕΣ Εθνικιστές, τους Πατριώτες! Όλα αυτα; έτσι και αλλιώς, έγιναν έννοιες ταυτόσημες με το όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Γιαυτό και θα συνεχίσουμε να τιμούμε τους ήρωες των Ιμίων ότι και αν μεθοδεύσετε, (προηγούμενοι νυν και ενδεχομένως και οι επόμενοι) τώρα ή αργότερα, γιατί η πίστη μας είναι πιο Δυνατή και από τη Φωτιά.
Και στην Χρυσή Αυγή, από τον Αρχηγό, μέχρι τον Χρυσαυγίτη που ήρθε στην τάξη μας πρόσφατα, ΠΙΣΤΗ, διαθέτουμε περίσσια.
Όσο για τους όψιμους και τους υποκριτές πατριδοκάπηλους, που θυμήθηκαν τα Ίμια και τους συγγενείς των νεκρών, δεκαετίες μετά (Σαμαράς), ή εκείνους που προβαίνουν σε ρίψεις στεφάνων, από ελικόπτερο, μην τυχόν και ενοχλήσουν τους Μογγόλους και τα συμφέροντα των αφεντικών τους, να τους πείτε χαιρετίσματα!
Αν στην θέσης τους ήταν η Χρυσή Αυγή, το στεφάνι δεν θα «πετιόταν», αλλά θα κατατίθετο κανονικά και επάνω στην Ελληνική βραχονησίδα.
Και η Χρυσή Αυγή, με την βοήθεια του θεού και του λαού, θα έρθει στην Εξουσία, και στην επέτειο των δολοφονημένων θα καταθέσει το στεφάνι της, επάνω σε μεγαλοπρεπές μνημείο.
Δόξα και τιμή στους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς των Ιμίων
Καραθανάσης. Βλαχάκος. Γιαλοψός . Αθάνατοι!

3 σχόλια

  1. Τα μπουφάν τα ψαροντούφεκα και ο Ηρώδης
    Η Χρυσή Αυγή, τα σουβλάκια, τα ψαροντούφεκα και ο Ηρώδης


    Τελικά στις μυστικές συναθροίσεις της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν στα όπλα ή έτρωγαν… σουβλάκια;
    Πώς ένας χρυσαυγίτης θα αγοράσει μπουφάν στη σύντροφό του όταν στη λίστα των μαγαζιών που εκβιάζει δεν υπάρχει κανένα που πουλάει τέτοιου είδους ρούχα;
    Αυτά είναι ορισμένα από τα κωμικοτραγικά ή μη ερωτήματα που προκύπτουν από τους διαλόγους μελών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι περιέχονται στον δικαστικό φάκελο της υπόθεσης. Στις συνδιαλέξεις αυτές αναδεικνύεται εκτός των άλλων η εμπλοκή μελών της οργάνωσης σε παράνομες πράξεις αλλά και σε προσπάθεια εξαφάνισης στοιχείων.
    Η νυχτερινή «προπόνηση»
    Στις 23 Σεπτεμβρίου 2013 ο πρώην «υπεύθυνος ασφαλείας» της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά αρχίζει να συζητά με κάποιον ομοϊδεάτη του το ζήτημα της νυκτερινής «προπόνησης» των μελών της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας. Κύριο ζητούμενο είναι αν πήγαιναν σε κέντρο εκπαίδευσης ή σε… ψησταριά.
    Όπως αναφέρουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής:
    Α: Κάτι μ… Νικαιώτες καρυωτάδες είναι αυτοί που πάνε και τα κάνουνε και τους κράζουμε εμείς, μια ζωή γελάγαμε. Κάθε βράδυ αυτό το πράγμα κάνανε. Εκπαίδευση και τέτοιες παπαριές που λένε. Αυτά ήταν μόνο για το βίντεο ρε…
    Β: Ποιο βίντεο;
    Α: Για το βίντεο. Είχαμε πάει κι εμείς εκεί πέρα ρε, σε τέτοια που διοργάνωναν αυτοί οι Νικαιώτες. Α, τίποτε, εμείς καθόμασταν, αράζαμε, ψήναμε σουβλάκια και αυτά. Η φωτιά που έχουν βγάλει και χαιρετάνε, σουβλάκια ετοιμαζόμασταν να ψήσουμε και τέτοια ρε…
    «Μπουφάν θες; Δεν τα παίρνω από κανέναν που να έχει μπουφάν»
    Σε ένα άλλο σημείο των διαλόγων ανακύπτουν ενδείξεις ότι τα μέλη της οργάνωσης λειτουργούσαν ως εκβιαστές και «δυνάστες» καταστηματαρχών. Συγκεκριμένα από μία συζήτηση στις 21 Σεπτεμβρίου που είχε ο ίδιος πρώην υπεύθυνος ασφαλείας στον Πειραιά της Χρυσής Αυγής με τη σύντροφό του.
    Ο χρυσαυγίτης αφού αναλύει στην κοπέλα πώς έχασε λεφτά από το στοίχημα στον αγώνα Ολυμπιακός – Παρί Σεν Ζερμέν της προτείνει να της πάρει ένα δώρο. Η κοπέλα του ζητάει ένα μπουφάν. Για να εισπράξει την αφοπλιστική απάντηση ότι δεν μπορεί, επειδή«δεν τα παίρνω από κανέναν που να έχει μπουφάν». Ωστόσο στη συνέχεια προτείνει ως εναλλακτική λύση αντί για μπουφάν να δώσει στην κοπέλα… ψαροντούφεκα και καλάμια.
    Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει και από άλλα σημεία των διαλόγων τα είδη ψαρέματος τα είχε αρπάξει από εκβιαζόμενο καταστηματάρχη που πουλούσε τέτοιου είδους αντικείμενα. Έτσι έψαχνε κάπου να τα δώσει! Στο τέλος η κοπέλα απελπισμένη του λέει ότι θα βρει έναν άντρα με λεφτά για να εισπράξει την απάντηση ότι θα φάει μαχαιριές.
    Ο πλήρης απίθανος διάλογος έχει ως εξής (Α: μέλος Χρυσής Αυγής, Β: Η σύντροφός του)
    Α: Προχθές ξέρεις πόσα έχασα ε; Έπαιρνα ενάμισι χιλιάρικο. Έχω παίξει τρεις ομάδες, μου ‘χουνε κάτσει δύο και παίζω διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό τον Ολυμπιακό, να χάνει δηλαδή από το ημίχρονο ο Ολυμπιακός και μου ‘ρχεται, ενώ έχανε, μου ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός πάει 1-1, τελειώνει το ημίχρονο «Χ» και κερδίζει η άλλη μετά στο τέλος και τρώει τέσσερα ο Ολυμπιακός. Και πάνω που ‘χα χαρά… θα ‘παιρνα ενάμισι χιλιάρικο τώρα. Μετά έκλαιγα γιατί έχασα 150 ευρώ.
    Β: Είσαι πολύ μεγάλο ζώον.
    Α: Είμαι businessman. Να σου πάρω ένα καλό ρολόι;
    Β: Δεν θέλω ρολόι;
    Α: Γιατί; Είναι ευκαιρία, λέγε.
    Β: Δεν θέλω ρολόι.
    Α: Τι θέλεις, πες μου.
    Β: Μπουφάν σου είπα ότι θέλω.
    Α: Ε μπουφάν, δεν τα παίρνω από κανέναν που να έχει μπουφάν.
    Β: Μπουφάν και μπότες μαύρες θέλω.
    Α: Κάνα χρυσαφικό καλό θες;
    Β: Όχι ρε. Τι να τα κάνω;
    Α: Τίποτα για το ψάρεμα;
    Β: Γιατί, πας για ψάρεμα;
    Α: (ακατάληπτος ήχος) γιατί έχω πάει για ψάρεμα που πήρα καλάμια και ψαροντούφεκα; Πρέπει να πουλήσουμε τα τέτοια… θα χάσουμε τα λεφτά (γέλια). Θα πρέπει να πουλήσω τα τέτοια. Δεν τα παίρνει κανείς. Αυτή είναι η μαλακία. Και αυτός ο μπάσταρδος δεν είχε λεφτά.
    Β: Χέστηκα.
    Α: Τι χέστηκες μωρή; Αυτά είναι 3, 4 κατοστάρικα. Γιατί να μην τα πάρουμε και από ‘κεί;
    Β: Μμμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλληλοκλέβονται και μεταξύ τους.

    (...)Παρόλο που ο Γιώργος Πατέλης πυρηνάρχης Νικαιας και η σύζυγός του είναι άνεργοι και το μοναδικό εισόδημα που έχουν είναι η σύνταξη της μητέρας του, ζουν σε μεγάλο άνετο σπίτι στην Νίκαια. Πληρώνει φως νερό τηλέφωνο, κοινόχρηστα ζει αξιοπρεπέστατα και υπερηφανεύεται ότι έδινε κάθε μέρα στο παιδί του 15 ευρώ. Αν είσαι άνεργος από κάπου πρέπει να τα βγάζεις αυτά».
    Το εθνικιστικό κόμμα ωστόσο φαίνεται πως εκμεταλλεύεται και τους ίδιους τους Έλληνες καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής: «Μάζευαν λεφτά για κάποιον συνάνθρωπο που είχε πρόβλημα και τα έβαζαν στην τσέπη τους. Έλεγαν 40 ευρώ μάζεψα και από την καταμέτρηση που γινόταν στον Κλειστό Πυρήνα μαθαίναμε ότι είχανε μαζευτεί 300 ευρώ που τα έβαζαν στην τσέπη τους. Και πλήρωναν τα κοινόχρηστα των σπιτιών τους και έκαναν μία ζωή αξιοπρεπέστατη.
    Συνεχίζει δε λέγοντας πως για όλα τα παραπάνω έχει γνώση και ο Γιάννης Λαγός που έχει το γενικό πρόσταγμα για όλες τις ΤΟ της περιοχής, καθώς όπως λέει με τις πλάτες του γίνονταν όλα αυτά, ενώ όσοι τόλμησαν να μιλήσουν, ξυλοκοπήθηκαν άγρια. «Τους έβγαζαν ψεύτες, απείθαρχους, και μετά τους διέγραφαν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΑΦΙΕΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ

    Aφησε σημαντική κληρονομιά στην κόρη του, ο εισοδηματίας Βασίλειος Ζαρούλιας;
    ========================================
    Του Γιώργου Αλεξάτου

    Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σύζυγος του Νίκου
    ===============================
    Μιχαλολιάκου, τον οποίο, όπως έχει πει η ίδια, γνώρισε σε "αγώνες εθνικιστικούς".
    Εισοδηματίας, ιδιοκτήτρια ακινήτων, μεταξύ των....
    οποίων είναι και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής "Dream" στη Βάθης.

    Ζαρούλιας Βασίλειος, διακεκριμένος κομμουνιστοφάγος εθνικιστής κατά την
    =========================
    περίοδο της Κατοχής και αργότερα. Λίγες μέρες μετά την Απελευθέρωση, στις 23 Οκτωβρίου 1944, συνελήφθη ως δωσίλογος, συνεργάτης των SS, αλλά και ως κοινός απατεώνας. Μία από τις κατηγορίες ήταν και η υπόδειξη στα SS ευκατάστατων
    ==============================
    Αθηναίων, οι οποίοι συλλαμβάνονταν και απελευθερώνονταν, με παρέμβαση Ελλήνων συνεργατών των κατακτητών,
    μετά από καταβολή μεγάλου αριθμού χρυσών λιρών.
    ================================
    Πολλά τα λεφτά... Πώς να μην αφήσει σημαντική κληρονομιά στην κόρη του, ο εισοδηματίας Βασίλειος Ζαρούλιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση