GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ερωμένη του Φιντέλ Κάστρο!

Ερωμένη του Φιντέλ Κάστρο θα γίνει η Τζένιφερ Λόρενς για τις ανάγκες της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστήσει με τίτλο «Μαρίτα». Η Λόρεν...


Ερωμένη του Φιντέλ Κάστρο θα γίνει η Τζένιφερ Λόρενς για τις ανάγκες της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστήσει με τίτλο «Μαρίτα». Η Λόρενς θα υποδυθεί την Μαρίτα Λορένζ, σύμφωνα με το HollywoodReporter, μία γυναίκα που είχε ερωτική σχέση με τον Κουβανό ηγέτη Φιντέλ Κάστρο.
Ύστερα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Τζόι, για την οποία απέσπασε την Χρυσή Σφαίρα πρώτου γυναικείου ρόλου, και την τέταρτη υποψηφιότητα για Όσκαρ, η Λόρενς συνεργάζεται με τον σεναριογράφο Έρικ Σίνγκερ Γουόρεν, που είχε γράψει το σενάριο της ταινίας «American Hustle».
Η ιστορία θα ξεκινήσει το 1959, όταν η Λορένζ ήταν 19 ετών και συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Κάστρο. Έμεινε έγκυος με το παιδί του, έκανε έκτρωση, και στη συνέχεια έφυγε από την Κούβα στις ΗΠΑ, στη συνέχεια προσχώρησε στη CIA.
Το 1960 επιστρέφει στην Κούβα με αποστολή να δολοφονήσει τον πρώην εραστή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση