GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάπιε ένα κιλό ηρωίνη και τον έπιασαν στο “Βενιζέλος”

Ένας 40χρονος υπήκοος Νιγηρίας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητ...


Ένας 40χρονος υπήκοος Νιγηρίας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στην Ελλάδα, προερχόμενος από το Ναϊρόμπι Κένυας , μέσω της Ντόχας του Κατάρ.

Ο 40χρονος μετέφερε, δια της μεθόδου της καταπόσεως, μέσα σε 78 αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους  -1.176- γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο δράστης αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση