GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΝΕΚΡΟΠΟΜΠΟΣ!" Ο Πασβαντίδης επιτίθεται στον Ραγκούση....

Haris Pasvantidis Ραγκούσης ο γελοιωδέστερος των γελοίων. Ο Ραγκούσης ,ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον πιο ακραίο Βοναπαρτισμό στην κυβέ...

Haris Pasvantidis

Ραγκούσης ο γελοιωδέστερος των γελοίων.

Ο Ραγκούσης ,ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον πιο ακραίο Βοναπαρτισμό στην κυβέρνηση Παπανδρέου, γνήσιο τέκνο της πιο απεχθούς ευνοιοκρατίας , ένας εκ των βασικών υπεύθυνων της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ , έφτιαξε το 2010 ένα νόμο για τις εκλογικές δαπάνες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές .
Αναποτελεσματικός , διάτρητος ,γραμμένος στο πόδι ο νόμος Ραγκούση έγινε μόνο και μόνο για επικοινωνιακή χρήση από τον υπουργό.
Με βάση το νόμο του , σε σχεδόν 100 υποψηφίους Δήμαρχους και Περιφερειάρχες στην Αττική επιβλήθηκαν πρόστιμα . Πολλοί από αυτούς χωρίς καμία ευθύνη , όχι μόνο γιατί στο τέλος έπεσε το σύστημα υποδοχής των στοιχείων αλλά και για εντελώς τυπικούς λόγους που έτη φωτός απείχαν από το χτύπημα του μαύρου χρήματος .
Ο νομοθέτης αναγνώρισε το πρόβλημα. Έδωσε το δικαίωμα και τη δυνατότητα της ένστασης στους τιμωρηθέντες . Η επιτροπή ενστάσεων δεν συνεδρίασε ποτέ με ευθύνη του κράτους .Έτσι συνέβη το πρωτοφανές . Οι κατηγορούμενοι να τιμωρηθούν σε πρώτο βαθμό τελεσίδικα χωρίς να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό , όπως ισχύει και για τους ειδεχθέστερους εγκληματίες . Τα ξέρω όλα αυτά γιατί τα έχω βιώσει προσωπικά.
Ο Ραγκούσης αντί να το βουλώσει , ως ο κύριος υπεύθυνος της ταλαιπωρίας τόσων ανθρώπων, νόμισε ότι βρήκε την ευκαιρία να εμφανιστεί στο προσκήνιο , πλήττοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη , τώρα που έγινε αντιπρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία .
Αλήθεια, , για τόσους υποψηφίους Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ, που τιμωρήθηκαν επίσης ,και που ο ίδιος έδωσε το χρίσμα το 2010, εποχή της παντοκρατορίας του ,γιατί δεν λέει τίποτα ο Ραγκούσης; Ήταν και αυτοί πρωταγωνιστές σκανδάλων μαύρου χρήματος ;
Άσε Ραγκούση ,γελοιωδέστερε των γελοίων .Ασε τις καταγγελίες και ζήτα επιτέλους ένα συγγνώμη , ως συγκαταστροφέας ενός τεράστιου Λαϊκού Κινήματος που σεκανε πρώτο τη τάξει Υπουργό και συ έγινες νεκροπομπός του, με τις απίθανες εμπνεύσεις σου.

1 σχόλιο

  1. Ο Γιώργος, οι ‘’κηπουροί του’’ και η Δι@ύγεια
    Παρουσιάζει ο Ν Βράχος

    (..)Είναι απίθανη η αντίφαση πώς μία χώρα όπως η Ελλάδα κάνει ταυτόχρονα πρωταθλητισμό στον πελατειασμό και τη διαφάνεια. Είναι χαρακτηριστική του διαχωρισμού 2 διαφορετικών κόσμων, που βρίσκονται σε μία διαρκή σύγκρουση και η εξέλιξη αυτής θα ορίσει το μέλλον της Ελλάδας στο χωροχρόνο. Σε αυτή τη μάχη, το πρόγραμμα Δι@ύγεια αποτελεί την κορωνίδα της διαφάνειας και η σθεναρή υποστήριξή του είναι καθήκον κάθε ενεργού πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία, την ισότητα, την ελευθερία.
    Το πρόγραμμα Δι@ύγεια αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και εθνική πρωτοπορία. Σε περίπτωση που αυτό διαδοθεί, θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση στον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που σαφώς δεν εξυπηρετεί τους διαχρονικά ασκούντες διοίκηση, οι οποίοι, επί τούτου του θέματος, υπηρετούν με συνέπεια μία αμφίδρομων ιδεολογικών συμφερόντων ομερτά. Aς δοκιιμάσουμε, λοιπόν.
    σ.σ.: Το πρόγραμμα Δι@ύγεια ,του Γιάννη Ραγκούση, κόστισε στο κράτος περίπου 50.000 €, καθώς δημιουργήθηκε από ομάδα εργαζομένων που συμμετείχαν με υπαλλική σχέση στην προηγούμενη κυβέρνηση αλλά και μόνιμων υπαλλήλων. Το συνολικό ποσό αφορά στις υπερωρίες τους και μόνο, καθώς το concept υλοποιήθηκε ως μία in source επιλογή. Στους συντελεστές του προγράμματος, οι οποίοι είναι και οι αφανείς ήρωες, αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση