GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσπάθησε να περάσει ηρωίνη κρυμμένη σε... ασυνόδευτη κορνίζα

Ένας (ακόμα) 38χρονος Νιγηριανός συνελήφθη σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» , για απόπειρα εισαγωγής ποσότητας ηρωίνης, κ...


Ένας (ακόμα) 38χρονος Νιγηριανός συνελήφθη σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» , για απόπειρα εισαγωγής ποσότητας ηρωίνης, κρυμμένη μέσα... σε ασυνόδευτη κορνίζα.

Ειδικότερα, από τις γαλλικές Αρχές εντοπίστηκε δέμα προερχόμενο από την Ινδία, με προορισμό την Αθήνα, το οποίο περιείχε ποσότητα ηρωίνης. Ο 38χρονος φέρεται να είχε παραλάβει το δέμα, χρησιμοποιώντας πλαστό αποδεικτικό έγγραφο της ταυτότητάς του και συνελήφθη. Από τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε η ποσότητα ηρωίνης βάρους 682 γραμμαρίων, η οποία ήταν κρυμμένη μέσα σε... κορνίζα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο δράστης αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος μεταφοράς ναρκωτικών, μέσω της Ελλάδας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθώς και για παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση