GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ερώτηση του Αμερικανού αντιπροέδρου Μπάιντεν που δεν κατάλαβε ο Τσίπρας...

Οπως αναφέρει ο Μιχάλης Ιγνατίου στο mignatiou.com,  στις 1.40 μ.μ. της Τετάρτης, οι δημοσιογράφοι προσήλθαν στο δωμάτιο όπου ο Αμερικαν...

Οπως αναφέρει ο Μιχάλης Ιγνατίου στο mignatiou.com, στις 1.40 μ.μ. της Τετάρτης, οι δημοσιογράφοι προσήλθαν στο δωμάτιο όπου ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα συναντούσε τον Ελληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.. Eφτασαν τη στιγμή που θα ξεκινούσε η συνάντηση, οπότε δόθηκε η «εντολή» στους φωτογράφους και στους κάμεραμεν να κάνουν τη δουλειά τους και να φύγουν.

Οι δύο ηγέτες πόζαραν, αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα, οπότε κάποιος είπε στον κ. Μπάιντεν να κινηθεί προς τα αριστερά, κάτι που έκανε με ιδιαίτερη ευκολία, όπως είπε, υπονοώντας -για τους μη γνωρίζοντες τα αμερικανικά πολιτικά πράγματα- ότι δεν είναι Ρεπουμπλικάνος, άρα ούτε δεξιός.

Τη στιγμή που ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν, ο συνάδελφος του περιοδικού Atlantic, Steve Clemons, ρώτησε τον κ. Τσίπρα αν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε και ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι έχουν «κλειδώσει» την Ελλάδα μέσα σε μία Ευρώπη δύο ταχυτήτων. Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν απάντησε -ίσως να μην κατάλαβε την ερώτηση.

Παρενέβη ο κ. Μπάιντεν και ζήτησε από τον δημοσιογράφο Clemons να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα «εάν του αρέσει ο Αμερικανός αντιπρόεδρος». Ο Αμερικανός συνάδελφος υπέβαλε την ερώτηση, αλλά ο κ. Τσίπρας παρέμεινε σιωπηλός -ίσως να μην κατάλαβε ούτε αυτή την ερώτηση.

1 σχόλιο

  1. Τέτοιες ψευτιές και τόσες προσβολές, πως τις αντέχουν και οι ίδιοι ?
    Αξιοπρέπεια??
    ΤΩΡΑ από στιγμή σε στιγμή …έρχεται από τις 25.1.015 και μετά….
    «Ο λαός αποκτά αξιοπρέπεια» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Τσίπρας: «Τέρμα τα μνημόνια και η τρόικα την επομένη των εκλογών!»
    «Την επόμενη μέρα των εκλογών, δεν θα υπάρχουν Μνημόνια και Τρόικα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη διακαναλική του συνέντευξη στο Ζάππειο Μέγαρο και πρόσθεσε ότι ακόμα και με αυτοδυναμία του κόμματός του θα επιδιώξει συνεργασίες.
    Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε «καθαρή και ισχυρή εντολή, για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα την επόμενη μέρα» και υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός είναι μπροστά σε ένα κρίσιμο, ιστορικό ραντεβού και καλείται να αποφασίσει «αν θα συνεχιστεί η τραγωδία που έζησε τα τελευταία χρόνια, ο δρόμος των θυσιών δίχως αντίκρισμα ή αν θα υπάρξει διέξοδος, ελπίδα, πραγματική διαπραγμάτευση, επιστροφή στην ανάπτυξη, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».
    *Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα, αμέσως μετά τις εκλογές, λέγοντας πως δεν θα υπάρχουν μνημόνια και τρόικα.
    «Ο λαός αποκτά αξιοπρέπεια» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
    *Δυστυχώς όμως ‘’ξέχασε’’ ΑΜΕΣΩΣ την επομένη των εκλογών, αυτά που μας υποσχόταν την …προηγουμένη.
    Και αφού επί ΕΞΗ(6) μήνες όχι μόνο δεν επέλυσε ,’όχι μόνο δεν έσκισε μνημόνια και υποχρεώσεις σήμερα ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να μας ‘’φλομώσει’’ στην εκλογολογία για να ΚΡΥΨΕΙ τα δισεπίλυτα και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για την ύπαρξή μας προβλήματα και χρεοκοπίες.
    *Σήμερα γυμνός και καΜένος εντελώς από τις συναναστροφές του, ο ,σαν ντοπαρισμένος που χαμογελά χωρίς να γνωρίζει τον λόγο, αποδεικνύει και αποδεικνύεται πόσο ψεύτικος..χαρταετός ήταν που με την πρώτη βροχή ‘’επέστρεψε’’ στη βάση του ανήμπορος, ανίκανος με μόνο στοιχείο τη γύμνια του..σκελετού του.

    *Σήμερα, εξακολουθεί να εξαπατά και να παραπληροφορεί τον λαό που τον ψήφησε για τις ψεύτικες υποσχέσεις του, με τόση ευκολία και τόσο θράσος, που ΑΜΕΣΩΣ καταλαβαίνεις δύο πράγματα: ΄Η, είναι τόσο ψεύτης και διαβρωμένος ‘’αριστερός’’ , ΄Η, είναι τόσο ‘’λάτρης’’ της παραίσθησης που αποκαλύπτει και το πόσο επικίνδυνος και ΑΧΡΗΣΤΟΣ απεδείχθη με την πρώτη…βροχή.

    *Μας έκανε ρεζίλι σε όλο τον κόσμο με την αγραμματοσύνη του και τις προσωπικές επιλογές των υπουργών του και τους συμβιβασμούς με την ακροδεξιά των ηλιθίων , των καΜένων και των φοροφυγάδων. Κάθε φορά που πηγαίνει στο εξωτερικό, μας πιάνει τρόμος για το τι θα υπογράψει ΧΩΡΙΣ να μας πεί και το τί
    *Μας έχει τρελάνει στα ψέματα, στις υποσχέσεις και στις φαντασιώσεις. Σίγουρα απαιτούνται ‘’εξετάσεις’’ για να μάθουμε τόσο πολλά που βλέπουμε γι αυτήν την διχασμένη προσωπικότητα, αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονεί η παρουσία του στην εξουσία.
    *‘’Μιλάει’’ για επενδύσεις και …νέους θριάμβους ! που …έρχονται από την Ανατολή, από τη …Αμερική , την Συρία, το Ιράκ και το …σκουριασμένο ‘’παραπέτασμα’’ της πείνας και της αρπαχτής.
    *Μιλάει για σεβασμό στην Τρίτη ηλικία , για ΝΕΑ μόρφωση στα παιδιά, για αναμόρφωση στη δικαιοσύνη. Κι όμως απέδειξε ΗΔΗ !!! το μέγεθος της πολιτικής και όχι μόνο ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ.
    *Καλεί ‘’πρόθυμους’’ μετανάστες , να ανοίξουν τα μνήματα των Ελλήνων συνταξιούχων, τώρα που είναι σχεδόν ανήμποροι να ζήσουν, για να ‘’ελευθερωθεί’’ από το βάρος της παρουσίας τους ώστε να ‘’αναπνεύσουν’’ τα ΝΕΚΡΑ ασφαλιστικά ταμεία …
    Ποτέ πια ‘’αριστερά’’ με ακροδεξιούς καΜένους ..σημαιοφόρους και λοιπούς πολιτικούς παλιάτσους ακροδεξιοφασίστες.

    Ν.Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση