GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ...

Nico Mastorakis ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ (Σαββατο) UPDATED ** Απο φίλια πυρά κινδυνεψε το σπιτι του εργολαβου Φλαμπουραρη. (Στη λεξη Μολοτοφ, πο...

Nico Mastorakis
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ (Σαββατο) UPDATED
** Απο φίλια πυρά κινδυνεψε το σπιτι του εργολαβου Φλαμπουραρη. (Στη λεξη Μολοτοφ, πολυ γνωστη στον Συριζα, προστιθεται τωρα και η λεξη "φλαμπέ.
** Ελαλησε και η ΝουΔου: "κάποιοι θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια." (Αυτο το "καποιοι" των πολιτικων με τρελλαινει!)
** Οργισμενοι (πίφ!) οι Συριζαιοι: "Να ζητήσει συγγνώμη ο Κουμουτσάκος." (Κι εκεινος: "Ooooops, sorry!")
** Φλαμπουραρης: "Ειναι εγκληματικη ενεργεια." (Αλλες εποχες θα τη λεγατε "ηρωϊκη αντισταση" στην κυβερνηση Σαμαρα και στους τοκογλυφους.)
** Έρχεται η τρόικα – Πως θα γίνει η αξιολόγηση του Μνημονίου. (Πως αλλιως; Με club sandwich στο Χιλτον.)
** Ασφαλιστικό – Σταθάκης: Θα κάνουμε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις! (Φυσικα, ετσι κανουν οι τζαμπαμαγκες κωλοτουμπες οταν τα βρισκουν σκουρα.)
** Εταιρία Γερμανών συμβούλων με την επωνυμία GoetzPartners φέρεται να είχαν προσλάβει την περασμένη άνοιξη οι Τσίπρας και Βαρουφάκης. (Ε, κακο ειναι; Εδω ειχαν Κορεατη ειδικο!)
** Ασφαλιστικό - Αποχή δικηγόρων: Παράταση έως και τις 8 Φεβρουαρίου! (Αγωγες θα εκδικαζονται το 2026. Αλλα εχουμε εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη.)
** Η Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην «καλή σχέση και συνεργασία» που έχει με τον Γιάνη Βαρουφάκη. (Φυσικον. Ομοιος ομοιω αει βελαζει.)
** "Aποικια του Χρεους" ονομαζουν τωρα την Ελλαδα. (Για κοιτα πώς αλλαξαμε απο το "Συνοικια το Ονειρο.")
** Νικολόπουλος (σ.σ., ο ομοφοβικος στραβοδοντης) : "Θα προχωρήσει η κυβέρνηση σε δημιουργία mega factories ελιάς και ελαιολάδου;" (Αμ πώς! Εχει το ηθικο πλεονεκτημα του λαδωματος.)
** Σε απειλη εξελισσεται το προσφυγικο. (Αηδιες. Λιγη κυρα Τασία, λιγη λιακαδα και το εξαφανισαμε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση