GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάδες αγνούμενοι από το χθεσινό ναυάγιο στην Καλολίμνο – Σταμάτησαν οι έρευνες

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σταμάτησαν οι έρευνες στην Καλόλιμνο για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων του ιστιοφόρου σκάφους, που...


Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σταμάτησαν οι έρευνες στην Καλόλιμνο για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων του ιστιοφόρου σκάφους, που μετέφερε μετανάστες και πρόσφυγες και βυθίστηκε την Παρασκευή το πρωί.  

Οι νεκροί από το ναυάγιο ανέρχονται σε 35 - ανάμεσά τους και 11 παιδιά - ενώ μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 26 άτομα . Οι διασωθέντες αλλά και οι σοροί των άτυχων μεταναστών και προσφύγων έχουν μεταφερθεί στην Κάλυμνο.

Στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι που φθάνουν τα 8 μποφόρ και δεν μπορεί να προσεγγίσει σκάφος του Λιμενικού αλλά ούτε να επιχειρήσουν δύτες της Ομάδας Ειδικών Καταδύσεων της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, προκειμένου να αποπειραθούν να ερευνήσουν το ναυαγισμένο σκάφος.

Πληροφορίες ανέφεραν χθες, ότι το ιστιοφόρο βρίσκεται σε αρκετά μέτρα βάθος ενώ διασωθέντες πρόσφυγες δήλωσαν ότι στο σκάφος επέβαιναν από 70-100 άνθρωποι, ίσως και περισσότεροι.

Πολλοί από αυτούς βρισκόταν στις καμπίνες και στους κάτω χώρους του σκάφους και δεν αποκλείεται να εγκλωβίστικαν όταν το πλοίο βυθίστηκε. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση