GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Μεϊμαράκη στην ομιλία του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης , αναφέρθηκε και στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στην αρχή της ομιλίας του προς την κ...

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης , αναφέρθηκε και στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στην αρχή της ομιλίας του προς την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας .

«Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας, για τη στάση σας στη μακρά και δύσκολη προεκλογική περίοδο. Για την υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκήσατε το 2015. Κρατήσατε τη Νέα Δημοκρατία όρθια», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γιάννη Τραγάκη. Έβαλαν πλάτη στα δύσκολα και κατάφεραν να ολοκληρωθεί άψογα η διαδικασία εκλογής».

«Αλλά αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια και θα σας ζητήσω ένα ιδιαίτερο χειροκρότημα για τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τον σέβομαι, τον τιμώ, θα είναι πολύτιμος συνεργάτης μου. Μαζί θα είμαστε στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, όπως φυσικά, μαζί θα είμαστε και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Άδωνι Γεωργιάδη», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση