GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση με τον Κουτσούμπα είχε ο Παυλόπουλος

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπου...


Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Με τη νέα χρονιά - οι εξελίξεις τρέχουν βέβαια - ο ελληνικός λαός αγωνιά.  Πριν από λίγο είχα συνάντηση με τον Υπουργό για τα ζητήματα του Ασφαλιστικού.  Είναι μεγάλα ανοιχτά θέματα.  Δεν αντέχει άλλο ο ελληνικός λαός.  Είναι από τα ζητήματα που μας απασχολούν και, βεβαίως, θεωρούμε ότι μόνον ο λαός μας  μπορεί να δώσει τη λύση μέσα απ’ τους αγώνες του. Τα προβλήματα δεν λύνονται ούτε με συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις.  Τα προβλήματα λύνονται με τη λαϊκή συμμετοχή και φυσικά, να ακουστεί αυτή η φωνή του λαού. 

Και βέβαια, επειδή είναι και οι μέρες γιορτινές, είδα και σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτικά κανάλια, τη συμβολική επίσκεψή σας στη μονογονεϊκή οικογένεια στο Περιστέρι.  Έχει τη σημασία της» είπε ο κ. Κουτσούμπας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του απάντησε ότι «κακώς είδε το φως της δημοσιότητας».

«Δεν έχει σημασία.  Εγώ άλλο θέλω να επισημάνω εδώ: Χρειάζονται και νομοθετικές ρυθμίσεις.  Είναι χιλιάδες οι μονογονεϊκές οικογένειες που υπάρχουν στη χώρα μας.  Επίσης, είναι οι πολύτεκνες οικογένειες, είναι οι άνεργοι, είναι οι τρίτεκνοι που πλέον, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να θεωρούνται ότι είναι πολύτεκνες οικογένειες κι’αυτές.  Γιατί, με τα προβλήματα υπογεννητικότητας που υπάρχουν στην πατρίδα μας, και λόγω της κρίσης και των σοβαρών προβλημάτων, είναι πλευρές – επιμέρους θα μου πείτε – αλλά απασχολούν σοβαρά τον ελληνικό λαό.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλά ζητήματα των διεθνών εξελίξεων στην περιοχή.  Γεμίζει η Μεσόγειος πολεμικά πλοία, πολεμικά αεροπλάνα και από αυτή την άποψη ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να τα κουβεντιάσω μαζί σας, με την αρχή αυτής της Νέας Χρονιάς, να σας πω τις απόψεις του ΚΚΕ» υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μπορεί οι θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος να απέχουν πολύ από την τρέχουσα και κρατούσα πολιτική επιλογή, η οποία είναι και επιλογή του Ελληνικού Λαού μετά τις εκλογές, όπως τόνισα.  Ένα όμως οφείλει να ομολογήσει καθένας και πρώτος εγώ: Την συνέπεια και την ειλικρίνεια, με την οποία το Κομμουνιστικό Κόμμα εκφράζει και στηρίζει τις θέσεις του.  Και αυτό, στο πολιτικό μας σύστημα σήμερα και συγκεκριμένα στην ομαλή λειτουργία του πολιτικού μας συστήματος, είναι εξαιρετικά χρήσιμο, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες στιγμές.  Όφειλα να κάνω αυτήν την επισήμανση και θέλω να την εκλάβετε ως έκφραση ειλικρίνειας από την πλευρά μου και δεν ενέχει καμία διάθεση να σας φανώ αρεστός.  Καλή δύναμη εύχομαι, και ευχαριστώ πάλι για την ενημέρωση σχετικά με τις θέσεις σας» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση