GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το υψωμένο δάκτυλο του Μπερλουσκόνι, δεν σημαίνει αυτό που νομίζετε

Πριν δύο μέρες στη Ρώμη, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο "Madri" (Μαμάδες). Αυτό δεν θα γινόταν κ...


Πριν δύο μέρες στη Ρώμη, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο "Madri" (Μαμάδες). Αυτό δεν θα γινόταν και πρωτοσέλιδο αλλά ο πρώην καβαλιέρε ξέρει από θέαμα. Έτσι, μετέτρεψε μια βαρετή παρουσίαση βιβλίου σε σόου, σηκώνοντας απλά το μεσαίο του δάχτυλο, στην παγκοσμίως γνωστή χειρονομία.
Όπως όμως εξήγησε, το υψωμένο δάχτυλο είναι καλό σημάδι, σύμφωνα με τη mama Roza!

Ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε σ' ένα αστείο περιστατικό πριν από μερικά χρόνια, στους δρόμους της Ρώμης. Τότε, ένας Ιταλός περαστικός - δυσαρεστημένος προφανώς - έκανε την χειρονομία στον πρώην Καβαλιέρε, ενώ αυτός συνοδευόταν από την μητέρα του, Ρόζα.
Ο Σίλβιο ταράχτηκε και η μητέρα του έσπευσε να τον παρηγορήσει, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: "Η χειρονομία αυτή είναι ένα σημάδι ότι σε θεωρούν νούμερο ένα"! .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση