GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στραματσόνι: Ήταν ένα καλό μάθημα

Ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών του αλλά δυσαρεστημένος από την απώλεια αρκετών ευκαιριών και φυσικά την ήττα δήλωσε ο Αν...


Ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών του αλλά δυσαρεστημένος από την απώλεια αρκετών ευκαιριών και φυσικά την ήττα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την αγχωτική πρόκριση του Παναθηναϊκού στους «8» του Κυπέλλου.
Ο Ιταλός είπε αρχικά ότι: «Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Αντί το παιχνίδι να λήξει 3-0 έληξε 0-1. Όταν κάνεις 10-12 ευκαιρίες και δεν τις τελειώνεις θα κινδυνεύσεις. Πρέπει να είμαστε πιο ‘‘κακοί’’ στο παιχνίδι μας. Σήμερα ήμασταν soft. Δεν έχω παράπονο από την απόδοση των παικτών μου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να τις τελειώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία που είχαμε αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Περιμένω περισσότερα πράγματα από κάποιους παίκτες».
Όσο για τη συνέχεια στον θεσμό είπε: «Συνεχίζουμε και περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο μας. Σε αυτό το στάδιο πλέον όλες οι ομάδες είναι καλές. Δεν ανησυχούμε όμως, είμαστε ο Παναθηναϊκός και οι άλλοι θα πρέπει να ανησυχούν για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση