GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με στερητικό σύνδρομο το βρέφος που πέθανε στην Κρήτη;

Νεκρό διακομίστηκε την Παρασκευή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου ένα βρέφος ηλικίας μόλις 28 ημερών.Σύμφωνα με τις πρώτες πληρο...


Νεκρό διακομίστηκε την Παρασκευή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου ένα βρέφος ηλικίας μόλις 28 ημερών.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γονείς του άτυχου βρέφους φέρονται να είναι τοξικομανείς και εξετάζεται εκτός των άλλων αν το γεγονός αυτό λόγω ουσιών έχει κάποια σχέση με την τραγική κατάληξη .
Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος το παρέλαβαν οι γιατροί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και διαπίστωσαν ουσιαστικά το θάνατό του, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για να το επαναφέρουν στη ζωή. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το μωρό μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση αλλά λίγο αργότερα ξεψύχησε.
Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το μικρό αγγελούδι ήταν παιδί τοξικομανών και πιθανότατα η μητέρα του έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και κατά τη διάρκεια της κύησης.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως όταν το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν εμφανή τα σημάδια στερητικού συνδρόμου από τη χρήση της μητέρας του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του. Ωστόσο, αυτή την πληροφορία η αστυνομία που έχει αναλάβει την υπόθεση δεν την επιβεβαιώνει αλλά δεν τη διαψεύδει κιόλας.
Ωστόσο, ήδη πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια που οδήγησαν το βρέφος στο θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση