GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ! Πόσο έχει ένας καφές κι ένα νερό στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης...

George Mavroulias Γιατί Ελληνάρα μου είσαι άξιος της μοίρας σου... Επιχειρηματίας της δεκάρας. Αφεντικό του εαυτού σου. Εσύ κύριε ΙΩΑΝΝΙ...

George Mavroulias
Γιατί Ελληνάρα μου είσαι άξιος της μοίρας σου... Επιχειρηματίας της δεκάρας. Αφεντικό του εαυτού σου. Εσύ κύριε ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΕ που διατηρείς το μοναδικό καφέ στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης μάλλον ζεις σε άλλη χώρα και απευθύνεσαι σε άλλο κοινό. Γιατί δε μπορεί να είσαι τόσο βλάκας... Ούτε στο Μονακό, ούτε στη Νέα Υόρκη, ούτε στο Τόκυο ο καφές και το πλαστικό νερό δεν εχουν 7,4€... Αλλα, ναι...! Εσυ μπορείς! Σκέφτεσαι σαν γνήσιος ελληνάρας πως το μονοπώλιο δεν αφήνει επιλογές... Λες: "γαμησέ τους τους μαλάκες, δεν έχουν αλλού να πάνε, σε μένα θα έρθουν..." Και ναι, σε σενα ήρθα, αλλά για να σε μουντζώσω και να σε ξεφτυλίσω δημόσια. Γιατί αυτό σου αξίζει... Κρίμα που βρίσκεσαι στο χώρο της εστίασης και θεωρούμαστε "συνάδελφοι". Ντρέπομαι για σενα. Από την αλλη βέβαια χαίρομαι. Χαίρομαι γιατι ειδα πείσει άξιος της μοίρας σου. Χαίρομαι γιατι κάτι βλάκες σαν εσενα γεμίζουν τα δικά μας μαγαζιά.
Το μόνο που με χαροποίησε ήταν το προσωπικό σου. Που με το κεφάλι σκυμμένο προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για λογαριασμό σου. Γιατι φυσικα εσυ είθισται άφαντος. Και σε λιγο καιρό ειναι μαθηματικά βέβαιο πως θα εισαι και άφαντος και άνεργος. — στην τοποθεσία Αεροδρομιο Μακεδονια Θεσσαλονικη.
--------------------
Vassilis Demenopoulos
Ένας καφές και ένα νερό 7,40 Ευρώ. Τι να πει κανείς για τον ανεγκέφαλο που αισχροκερδεί. Αλλά πλησιάζει η στιγμή που θα κυνηγάει τους πελάτες για να κάτσουν στο μαγαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση