GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ ο Γιόχανσον, "κλωτσάει" ο μάνατζέρ του

Σε συνέχεια του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Σαββάτου, το οποίο υποστήριζε πως η ΑΕΚ έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Γιάκομπ Γιόχα...


Σε συνέχεια του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Σαββάτου, το οποίο υποστήριζε πως η ΑΕΚ έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Γιάκομπ Γιόχανσον για την ανανέωση του συμβολαίου του, νεότερες πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του Σουηδού χαφ, Στέφαν Σελάκοβιτς, δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να καθίσει στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το περασμένο Σάββατο, η ΑΕΚ θέλει όσο το δυνατόν νωρίτερα να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Γιάκομπ Γιόχανσον, κάνοντας παράλληλα μια αναπροσαρμογή στη ρήτρα του. Ο Σουηδός χαφ της Ένωσης είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του στην ομάδα και θέλει να μείνει για αρκετά ακόμη χρόνια. Κάπου εδώ, όμως, μπαίνει στη μέση ο εκπρόσωπος του 26χρονου μέσου, ονόματι Στέφαν Σελάκοβιτς, ο οποίος δεν δείχνει διάθεση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του πελάτη του. 

Ο λόγος, προφανής. Ο Γιόχανσον πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Σελάκοβιτς βλέπει το μέλλον του Σουηδού μακριά από την Ελλάδα και σε κάποιο μεγαλύτερο κλαμπ. Πιστεύει δε, πως εάν οι Κιτρινόμαυροι τοποθετήσουν μεγαλύτερη ρήτρα στο συμβόλαιό του, οι πιθανότητες να πάρει μια μεταγραφή μειώνονται σημαντικά. Κάτι που δεν του αρέσει καθόλου και γι’ αυτό ακριβώς, αυτή τη στιγμή εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Γιόχανσον. 

Οι επόμενες ημέρες και ειδικά οι πρώτες του Φεβρουαρίου -που θα έχει ολοκληρωθεί και η μεταγραφική περίοδος- αναμένεται να είναι κρίσιμες, με τις δύο πλευρές να έχουν νέα επικοινωνία. Η ΑΕΚ σίγουρα θα πιέσει για να πάρει αυτό που θέλει, την επέκταση δηλαδή του συμβολαίου του Γιόχανσον, ενώ από την μεριά του ο Σελάκοβιτς θα παίξει πιθανότατα το δικό του παιχνίδι για να περάσει τα «θέλω» του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση