GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετα τον Άγιο Δυτικό, η Βροχή του Σίδνεϊ...

Και το όνομα αυτού Sydney Rain (Σίδνεϊ Ρέιν) ή ελληνιστί «Βροχή στο Σίδνεϊ» ή κάπως έτσι. Έτσι αποφάσισε να ονομάσει τον πρωτότοκο γιο ...


Και το όνομα αυτού Sydney Rain (Σίδνεϊ Ρέιν) ή ελληνιστί «Βροχή στο Σίδνεϊ» ή κάπως έτσι. Έτσι αποφάσισε να ονομάσει τον πρωτότοκο γιο του - που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες -  το μέλος των One Direction, Λούι Τόμλινσον, εππηρεασμένος μάλλον από την Κιμ Καρντάσιαν που ονόμασε το παιδί της Άγιο Δυτικό!
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο Λούι και η Μπριάνα Τζάνκγουορθ, έχουν συμφωνήσει να δώσουν στον γιο τους το όνομα Σίδνεϊ Ρέιν, ενώ ακόμα δεν έχουν κάνει γνωστό πιο επώνυμο θα πάρει ο μικρός, του μπαμπά ή της μαμάς Μπριάνα.
Πάντως τη γέννηση του πρώτου του παιδιού επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Λουί, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, γράφοντας προς τους 21 εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter: «είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι ο γιος μου γεννήθηκε χθες. Είναι υγιής και καταπληκτικός. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση