GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Παυλόπουλος μετέτρεψε το Προεδρικό Μέγαρο σε "εκλογικό κέντρο" του Μεϊμαράκη!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές του β' γύρου στη ΝΔ αύριο Κυριακή έχει ξεκινήσει και οι ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές του β' γύρου στη ΝΔ αύριο Κυριακή έχει ξεκινήσει και οι δύο μονομάχοι επιστρατεύουν όλα τα όπλα τους. Ενδεικτικό της προσπάθειας της καραμανλικής πλευράς να επικρατήσει ο Β. Μεϊμαράκης, που θεωρείται και το φαβορί, είναι και το γεγονός, όπως αποκαλύπτει το Press-gr, ότι στη μάχη υπέρ της εκλογής του έχει εμπλακεί και ο Προκόπης Παυλόπουλος - παράλληλα με τη στήριξη που δίνει αυτό το διάστημα στην κυβέρνηση...

Άλλοτε κάτι τέτοιο θα προκαλούσε αίσθηση και αντιδράσεις με δεδομένο το συνταγματικό πλαίσιο για τις υποχρεώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ήδη όμως ο κ. Παυλόπουλος προχωρά από την μια αρνητική έκπληξη στην άλλη. 

Αυτές τις ημέρες λοιπόν το Προεδρικό Μέγαρο έχει μετατραπεί σε "εκλογικό κέντρο" του Β. Μεϊμαράκη καθώς όλοι οι μηχανισμοί και οι άνθρωποί του έχουν πάρει γραμμή να κινούνται υπέρ του και σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Τη σημασία που έχει αυτό το γεγονός μπορεί να την καταλάβει κανείς αν θυμηθεί ότι προσωπικές σχέσεις των δυο τους ήταν κάκιστες με πιο χαρακτηριστικό το σοβαρό φραστικό επεισόδιο που έγινε στη Βουλή το 2012 μεταξύ τους όταν ο κ. Μεϊμαράκης είχε ακούσει όσα είχε πει το πρωί ο τότε βουλευτής της ΝΔ στον real fm και τον Νικο Χατζηνικολαου τον οποίο και υπερασπίστηκε σε βάρος του τότε προέδρου της Βουλής: «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του τον γλείψεις... Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος!»

5 σχόλια

  1. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Γράφει ο Ν βράχος
    Περνώντας την πόρτα για να πας στο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ή, να πάς στη ‘’λαϊκή’’, έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300. Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας. Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας. Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε. Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι. Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του. Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.
    ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ,
    ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ !!!
    Κάθε μέρα που περνά, είναι και μια αποκάλυψη, σε όλα όσα υπέστη ο Γ. Παπανδρέου, από τη επάρατη πολιτική κλίκα, όταν αποφάσισε πως η Ελλάδα πρέπει να σωθεί. Όταν αποφάσισε να μπει μπροστά , πιστεύοντας ότι ο πολιτικός κόσμος της αντιπολίτευσης, θα βοηθούσε, θα συμπαραστεκόταν , θα ακολουθούσε ώστε όλοι οι Έλληνες με μια φωνή σε μια ενιαία μοναδική ιστορική απόφαση να κάνουνε, ότι δεν έγινε στα προηγούμενα χρόνια. Κι όμως όλοι πρόδωσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό του43%, για να του ΚΛΕΨΟΥΝ τη θέση. Αυτός όμως έμεινε ακλόνητος στη θέση του μέχρι που εχθροί και ΒΡΟΥΤΟΙ τον πρόδωσαν και τον ανέτρεψαν.
    Παρέλαβε μια χώρα ΗΔΗ χρεοκοπημένη με ένα δημόσιο χρέος 300 δις ευρώ, με ένα έλλειμμα 36 δις .ευρώ ή 16 % του ΑΕΠ , με ένα χρέος –διαφορά εμπορικού ισοζυγίου, που υπερέβαινε τα 24 Δις ευρώ. Με 865.000 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΕΣ κομματικές προσλήψεις, και ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ μοναδική στην ιστορία της πατρίδας μας.ΜΕ ένα παγκόσμιο σύστημα που ΑΡΝΙΟΤΑΝ μονολεκτικά να μας δανείσει, κι όταν το ‘’έκανε’’ τα επιτόκια δανεισμού ήταν σκέτος θάνατος !!!
    Κι όμως ο πρωθυπουργός του 44%, δεν λιποτάχτησε. Δεν προσέφυγε σε εκλογές που θα ΕΣΩΖΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, αλλά θα οδηγούσαν τη χώρα σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!
    2008. ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!
    ΠΩΣ ΔΙΕΜΟΡΦΩΘΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
    Κύριε Πρωθυπουργέ,κύριε Καραμανλή, χρειαζόμαστε επειγόντως 60 Δις.
    πρέπει επειγόντως να πάρουμε σκληρά μέτρα, γιατί βουλιάζουμε και η Ευρώπη αρνείται να μας δανειοδοτήσει πλέον. Το έλλειμμα υπερβαίνει τις δυνάμεις μας. Έχουμε ΗΔΗ στέρηση εσόδων 12, 7 δις ευρώ και αύξηση των δαπανών κατά 47 δις ευρω. Χρειαζόμαστε 60 δις ευρώ , σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Όλοι γνωρίζουν, την κατάσταση της οικονομίας και μας ΠΙΕΖΟΥΝ να πάρουμε μέτρα. Κάθε μήνα έρχεται κάποιος ευρωπαίος να κάνει έλεγχο. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο.
    Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά:
    ‘’αφήστε τα για αργότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ????????????
    Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!! και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???
    Είναι να τρελαίνεται κανείς διαβάζοντας και ζώντας τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο Πρωθυπουργός αδιαφορεί στην χρεοκοπία που έρχεται, ο Σαμαράς ‘’κάνει’’ πως δεν άκουσε και όλοι τους σχεδόν οι ομοϊδεάτες, ‘’βγάζουν’’ τα μαύρα βρώμικα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς από την κυβέρνηση δεν λέει μια κουβέντα στο λαό. Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.
    ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ???
    Να γίνουν εκλογές, να κερδίσει ο Παπανδρέου, να του χρεώσουνε τη χρεοκοπία της χώρας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να διπλασιάσουν αυτοί τα ΜΑΥΡΑ ΄Η, ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???
    ΔΙΠΛΟ το βρώμικο παιχνίδι:
    1. Είτε πτωχεύουμε και ‘’θησαυρίζουμε’’ , είτε τα ‘’ρίχνουμε’’ όλα στον Παπανδρέου και τον ρίχνουμε.
    2. Και αφού δεν πτωχεύσαμε, έριξαν τον Παπανδρέου, ήλθαν πάλι στην εξουσία και εξακολουθούν ούτε να πληρώνουν, ούτε να τιμωρούνται για όσες παρανομίες έκαναν, ούτε να φέρνουν τα λεφτά τους πάλι και να εξηγούν που τα βρήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. «Βαγγέλα είσαι η ελπίδα μας… πήδα μας …πήδα μας …» κράζουν οι κεκραγμένοι Νέο-Δούλοι

    Υ.Σ. O Φαυλόπουλος που κατά προτροπή του Βαγγέλα του έγλυψε τον “πούλο” δήλωσε:

    «Τα παπάρια του Βαγγέλη είναι ζάχαρη … είναι μέλι …»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ
    Θέλουν να φέρουν τον Καραμανλή, χωρίς τον Ζαχόπουλο?
    Είπαμε Ζαχόπουλος και θυμηθήκαμε
    τα σκάνδαλα της πρώτης τριετίας Καραμανλή-ας τα ξαναθυμηθούμε γιατί κάποια συνεχίζονται ως σήμερα.
    • των υποκλοπών
    • της απαγωγής των Πακιστανών
    • το εκκλησιαστικό σκάνδαλο (δεν το δημιούργησε η ΝΔ αλλά το χρεώνεται λόγω της σταθερής υποστήριξής της στον Χριστόδουλο, συνεργάτες του οποίου ήταν οι πρωταγωνιστές – οι περισσότεροι, μάλιστα, έχουν επανέλθει στην «αυλή» του)
    • η αποπομπή του υφυπουργού Ρεγκούζα για στενές σχέσεις με τσοντο-καναλάρχη
    • η αποπομπή του υφυπουργού Σαλαγκούδη για στενή συνεργασία με τον Ρουμάνο Τίμις, τον οποίο παλιότερα ο ίδιος αποκαλούσε «άρχοντα των ναρκωτικών» (ο Τίμις ήταν αχυράνθρωπος του Μπόμπολα στις επενδύσεις χρυσού στη Χαλκιδική)
    • η παραίτηση του προέδρου της ΔΕΗ Ν. Παλαιοκρασσά, καταγγέλλοντας σκάνδαλα στις αναθέσεις της ΔΕΗ προς τον Μυτηλιναίο
    • οι μίζες των «κουμπάρων»-στελεχών της, για να μην τιμωρηθεί το καρτέλ γάλακτος
    • τα προεκλογικά γεύματα Νικήτα Κακλαμάνη, που πλήρωναν οι εταιρείες-προμηθευτές του δημοσίου
    • των δομημένων ομολόγων, για να βάλουν χέρι στα αποθεματικά των ταμείων
    • των Ζωνιανών, με βουλευτές και μεσαία στελέχη της αναμειγμένα στην προστασία των λαθρεμπόρων
    • το αναψυκτήριο και οι «φιλοξενούμενοι» ανασφάλιστοι Ινδοί του Μαγγίνα
    • οι διαδοχικές αθωώσεις της αστυνομικής αυθαιρεσίας (υπόθεση ζαρντινιέρα, υπόθεση μεταναστών στο τμήμα Ομόνοιας)
    • οι διαδοχικές ρυθμίσεις των οφειλών των εργοδοτών στο ΙΚΑ
    • η απαλλαγή των τραπεζών από τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους προς τους εργαζομένους τους (παλιότερα Εμπορική, πρόσφατα ALPHA)
    • η υπόθεση Ζαχόπουλου-ΥΠΠΟ

    Είναι μόνο ελάχιστες σελίδες από την Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια των Σκανδάλων της Μεταπολίτευσης η οποία φυσικά και συμπληρώνεται καθημερινά.
    Είναι λοιπόν ‘’λογικό’’ να αντιδρούν όλοι όσοι έτρωγαν και τρώνε από το σαρκίον της αγαπημένης –μέχρι να μας θίξουν- πατρίδας μας. Δηλώνουμε ‘’Ελληνάρες’’ και είμαστε έτοιμοι να αποκαλέσουμε ΚΛΕΦΤΕΣ τους πάντες, ενώ σπάνια και με ελάχιστο φωτισμό , κοιτάζουμε τον εαυτόν μας στον καθρέφτη. Ντρεπόμαστε ή φοβόμαστε να κοιταχτούμε στα μάτια?
    Τελικά μήπως είμαστε μέρος της διαπλοκής? Μήπως πετώντας μας το κόκαλο, ελπίζουμε και σε λίγο ‘’ψαχνό’’.
    Τελικά είμαστε ‘’ότι μας δώσουν’’?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι το ροζ σκάνδαλο που ταλανίζει την ελληνική κυβέρνηση!

    Το διαμέρισμα στη Κυψέλη και ο ξυλοδαρμός...


    Η παρακάτω...
    ροζ ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί και το πρόσωπο που εμπλέκεται να μην το έχει παραδεχτεί-πώς θα μπορούσε άλλωστε-αλλά δεν έχει διαψευστεί κιόλας, σύμφωνα με δημοσίευμα που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Όλα διαδραματίστηκαν μέσα σε ένα σπίτι στην Κυψέλη και ο υπουργός τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο χωρίς δόντια έγινε περίγελος.

    Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της ιστορίας που θέλει να ξεχάσει ο υπουργός από την αρχή και με όλες τις… γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Αναφερόμαστε σε πρωτοκλασάτο υπουργό. Ναι μεν πρώην, αλλά το όνομά του ακούγεται καθημερινά. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Παρόλα αυτά είναι πολύ… ερωτύλος. Τα καμώματά του είχαν απασχολήσει πολύ τον Τύπο και οι τότε συνάδελφοί του τον πείραζαν συνεχώς για τις κατακτήσεις του. Κι άλλο ένα στοιχείο είναι ότι προέρχεται από τη “γαλάζια” πολυκατοικία. Βέβαια, τώρα έχει ξεπεράσει τις κομματικές γραμμές. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2009, αλλά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ…

    Μία από τις περιπετειούλες τους ήταν με παντρεμένη και ο σύζυγός της τους έπιασε στα πράσα, στο σπίτι τους στην Κυψέλη. Ο απατημένος σύζυγος έπιασε στα χέρια του τον τότε υπουργό και κανείς δεν μπορούσε να τον σώσει. Για καλή του τύχη από κάτω από το διαμέρισμα ήταν η αστυνομική του φρουρά, η οποία επενέβη. Ο υπουργός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με μερικούς μώλωπες και έχοντας… χάσει κάποια δόντια. Μετά το περιστατικό δεν εμφανίστηκε στο υπουργείο του για μερικές ημέρες, πράγμα που φούντωσε τις φήμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση