GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσσωμο το ελληνικό θέατρο στην κηδεία της Άννας Συνοδινού (φωτογραφίες)

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε σήμερα στο νεκροταφείο Βύρωνα , δημοσία δαπάνη και χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμ...


Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε σήμερα στο νεκροταφείο Βύρωνα , δημοσία δαπάνη και χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, η κηδεία  της Άννας Συνοδινού, της μεγάλης κυρίας του ελληνικού θεάτρου που πέθανε στις 7 Ιανουαρίου, στα 89 της χρόνια. 

Εκεί βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί της από τον χώρο του θεάτρου, αλλά και πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν την σπουδαία ηθοποιό. Μεταξύ όσων πήγαν στο κοιμητήριο του Βύρωνα για να τιμήσουν την μνήμη της "ιέρειας" του ελληνικού θεάτρου ήταν η Άννα Φόνσου, η Ζωή Λάσκαρη, ο Φώτης Μεταξόπουλος,η Σοφία Βούλτεψη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Κώστας Πρέκας, ο Μάριος Φραγκούλης και πολλοί άλλοι. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση