GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Με την εκλογή του Μητσοτάκη ξημέρωσε μια καινούργια εποχή για τη ΝΔ

Για μια «καινούργια εποχή που ξημέρωσε» για τη ΝΔ με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γε...


Για μια «καινούργια εποχή που ξημέρωσε» για τη ΝΔ με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο».
Όπως σημειώνει, «ο Κυριάκος, με το όραμα που έχει για το μέλλον της παράταξης και της χώρας, πολύ γρήγορα θα φέρει τη ΝΔ ξανά στο προσκήνιο, εκεί που της αξίζει, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, εκσυγχρονίζοντας το κόμμα και δίνοντας με δύναμη τη μάχη εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς».
Ερωτηθείς για το αν νιώθει άβολα με το άνοιγμα του κ. Μητσοτάκη στο Κέντρο, ο κ. Γεωργιάδης απαντά ότι ως κεντροδεξιά παράταξη στη ΝΔ έχουν θέση και οι κεντρώοι και οι δεξιοί. «Το σημαντικό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και εμείς οι δεξιοί στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αισθανόμαστε ότι έχουμε αυτό τον σεβασμό που μας αξίζει», προσθέτει.
Ο ίδιος κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για «πολιτική αναισχυντία» για τον εορτασμό συμπλήρωσης ενός έτους στη διακυβέρνηση της χώρας, προσθέτοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι πανηγυρίζουν γιατί κατάφεραν να βυθίσουν την ελληνική οικονομία στο απόλυτο χάος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση