GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην παρακμιακή Ελλάδα! Όταν ένας δημοσιογράφος βρίσκεται απέναντι από την εξουσία ...

Maria Denaxa Στην παρακμιακή Ελλάδα, οι μη σκεπτόμενοι κι όσοι δεν έμαθαν να ζουν έξω απο κομματικούς σωλήνες αιφνιδιάζονται και τρομάζου...

Maria Denaxa
Στην παρακμιακή Ελλάδα, οι μη σκεπτόμενοι κι όσοι δεν έμαθαν να ζουν έξω απο κομματικούς σωλήνες αιφνιδιάζονται και τρομάζουν οταν ένας δημοσιογράφος βρίσκεται απέναντι απο την εξουσία οποιασδήποτε μορφής και δεν γινεται υπηρέτης αυτής.
Τότε αρχίζει μια φανατικη προπαγάνδα συκοφάντησης, παραπληροφόρησης, δυσφήμισης και διασυρμού του "επικίνδυνου" δημοσιογράφου, η οποία στοχεύει την αποπροσανατολισμένη κοινή γνώμη.
Πρακτικές σκοτεινών εποχών απο άκρα που κατάφεραν να διεισδύσουν και να δηλητηριάσουν παρατάξεις, οι οποίες χρόνια τωρα έχουν μετατραπεί σε εκκολαπτήρια φαυλοκρατιας και με την ανοχή τους αφήνουν να λειτουργούν "μονταζιέρες" οι οποίες μάλιστα θεωρούν ότι λειτουργούν καλά και εξυπηρετούν.
Οι μεν έχουν την λάσπη, ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος την σκέψη, το ήθος και την πένα του.
Συνεχίζουμε!
Μ+

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση