GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα ηθοποιός είχε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα 14 χρόνια

Σε μία από καρδιάς εξομολόγηση προχώρησε η Καίτη Φίνου για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει και τη μοναξιά που αντιμετώπιζε. «Είχα...


Σε μία από καρδιάς εξομολόγηση προχώρησε η Καίτη Φίνου για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει και τη μοναξιά που αντιμετώπιζε.
«Είχα τόσες γνωριμίες... στο θέατρο δεν έμεινα χωρίς δουλειά, είναι μία παρεξηγημένη κατάσταση. Φέτος κάνω τον "Ερωτόκριτο" και λένε: "Ξανά στη σκηνή η Καίτη Φίνου". Δεν είναι δυνατόν δουλεύω συνέχεια, αλλά δεν ασχολούνται. "Πούλησα" το κορμί μου και εννοώ ότι το πάχος μου το έβγαζα σε δημόσια θέα, "πούλαγα" τα πάντα, "πούλησα" κομμάτια από τη ζωή μου για να βγω να πω δύο κουβέντες για το θέατρο. Την "πάτησα" πολλές φορές Τώρα απολαμβάνω τις πολύ μικρές στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Καίτη Φίνου παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως πλέον έχει καταφέρει να μπορεί να πηγαίνει για μπάνιο, κάτι που είχε να κάνει 14 χρόνια.
«Είχα να πάω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα 14 χρόνια, όταν έμενα στην Κυψέλη, γιατί δεν υπήρχε τρόπος ούτε άνθρωπος να με πάει», παραδέχτηκε στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση