GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι ελληνικής σοόυμπιζ: Στα 21 χρόνια γάμου τα 13 δεν μένουν μαζί

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι εικοσιένα χρόνια παντρεμένοι, αλλά δεν μένουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί. Το ζευγάρ...


Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι εικοσιένα χρόνια παντρεμένοι, αλλά δεν μένουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί.
Το ζευγάρι τα τελευταία δεκατρία χρόνια, μετά από κοινή τους απόφαση ζουν σε διαφορετικά σπίτια και δηλώνουν πως περνούν καλύτερα.
«Όταν μένεις σε χωριστά σπίτια δεν πρέπει να ζηλεύεις. Αντιθέτως όταν μένεις μαζί με τον άλλον είναι πιο πιθανό. Όταν δεν μένεις στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό σου είναι καλύτερο γιατί ο καθένας έχει την ανεξαρτησία του. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, δεν θέλουμε να πληγώσουμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε φοβερό χιούμορ στη σχέση μας. Είμαστε μαζί και πεθαίνουμε στο γέλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα στην εκπομπή Happy Day.
Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση