GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε στην αστυνομία η 21χρονη Φρόσω για το τροχαίο του Παντελίδη...

Την πρώτη της κατάθεση, αν και ακόμα παραμένει σε κατάσταση σοκ, έδωσε στους αρμόδιους αξιωματικούς της αστυνομίας η 21χρονη Φρόσω Κυρι...


Την πρώτη της κατάθεση, αν και ακόμα παραμένει σε κατάσταση σοκ, έδωσε στους αρμόδιους αξιωματικούς της αστυνομίας η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, μία από τις δύο κοπέλες που βρίσκονταν μέσα στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ήταν εκείνη που καθόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Παράλληλα, η 21χρονη κοπέλα αποκάλυψε στις Αρχές ότι λίγο πριν γίνει το τροχαίο, το αυτοκίνητο του Παντελίδη είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ παραδέχθηκε πως ούτε η ίδια, αλλά ούτε και τα άλλα δυο άτομα που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο,  φορούσαν ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα την επισκεφτούν ξανά το Σάββατο στο νοσοκομείο, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το φονικό τροχαίο.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, το μοιραίο αυτοκίνητο βρίσκεται πλέον σε μάντρα στη Βουλιαγμένη. Η αστυνομία μετέφερε στο συγκεκριμένο σημείο το τζιπ, καθώς το όχημα αναμένεται να εξεταστεί από εμπειρογνώμονες της Τροχαίας, προκείμενου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση