GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως το "παζάρι" για 4 άδειες αφορά 4 μπουκέτα καναλιών;‏

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ. Μπορεί το όλο θέμα των τηλεοπτικών αδειών να έχει μπει ψηλά στην ατζέντα της κυβέ...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ.


Μπορεί το όλο θέμα των τηλεοπτικών αδειών να έχει μπει ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης με την χορήγηση μόνο 4 αδειών και να έχει δημιουργήσει διάφορες έριδες"δεξιά-αριστερά" υπάρχει όμως και ο αντίλογος του όλου θέματος. Εάν ψάξει κανείς καλά (για όσους γνωρίζουν σε βάθος τα τηλεοπτικά πράγματα) θα βρει ότι υπάρχουν και τα "τηλεοπτικά μπουκέτα" που είναι περισσότερα του ενός καναλιού!

Άρα μία άδεια μπορεί να αντιστοιχεί εύκολα ανάλογα με την ερμηνεία της σε 4 έως 6 κανάλια τεχνικά αφού όπως όλοι γνωρίζουμε καλά μία συχνότητα "χωράει" περισσότερα του ενός καναλιού. Ήδη δηλαδή είναι έτοιμη η κυβέρνηση δίνοντας ουσιαστικά μία άδεια να αδειοδοτεί.... 4 έως 6 κανάλια!!!
Ψηφιακή βλέπεται η εκπομπή και η λειτουργία των καναλιών...

Σίγουρα το ζητούμενο δηλαδή είναι το" καλό τίμημα" από την κυβέρνηση και ο έλεγχος....
Για τους καλά μυημένους η όλη φασαρία έχει το...σκοπό της.
Πρωταρχικός σκοπός της κυβέρνησης και όχι μόνο είναι η "απειλή" για το κλείσιμο ήδη υφιστάμενων καναλιών ανεβάζοντας έτσι το "τίμημα ψηλά" αλλά και ο επόμενος σκοπός της είναι το "παζάρι" στην ενημέρωση όπου θα δίνει λύση στους "καλούς" χορηγώντας άδεια σε αυτούς για... μπουκέτο δηλαδή για τουλάχιστον 16 κανάλια με 4 άδειες!

Μήπως ο αρμόδιος υπουργός να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση