GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: “Αναπόφευκτη η εθνική καταστροφή...”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  στον Μάνο Μεϊμαράκη.  Για όλους και για όλα μιλά με αποκλειστική συνέντευξη του στο Press-gr, ο πρώην αναπληρωτ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 
στον Μάνο Μεϊμαράκη. 

Για όλους και για όλα μιλά με αποκλειστική συνέντευξη του στο Press-gr, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης. Τα μηνύματα που στέλνει πολλά και προς πολλούς αποδέκτες.

Ο κ. Πανούσης μιλά για το Ασφαλιστικό, τους Αγρότες, το Κίνημα της γραβάτας και τον Κατρούγκαλο. Για την δημόσια τάξη, την Αστυνομία, τα Ματ και ταHotspots. Για το προσφυγικό, την εξωτερική πολιτική και τους κινδύνους που απειλούν την Εθνική μας κυριαρχία στο Αιγαίο. Για τις απειλές κατά της ζωής του, τα πολιτικά του σχέδια και το αστυνομικοπολιτικό μυθιστόρημα που ετοιμάζει, για την 7μηνη παρουσία του στην κυβέρνηση Σύριζα. Για τον Αλέξη Τσίπρα, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Φώτη Κουβέλη, τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, κ.α.

Σε ότι αφορά ειδικά το μείζον θέμα των ημερών, το Ασφαλιστικό, ο κ. Πανούσης αναρωτιέται γιατί ο κ. Κατρούγκαλος δεν έχει ακόμα παραιτηθεί, εφόσον βλέπει ότι όλη η κοινωνία είναι απέναντι του.
Ενώ για το Προσφυγικό, ο πρώην υπουργός εκτιμά ότι η εμπλοκή δυνάμεων του ΝΑΤΟ θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην Ελλάδα καθώς θα οδηγήσει στην συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία.

Θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την αριστερή της συνείδηση, ότι πορεύεται χωρίς κανένα σχέδιο, κι ότι παίζει παιχνίδια με τους θεσμούς και θέατρο με τη λίστα Λαγκαρντ. Προβλέπει δε ότι αν δεν συνεννοηθούν οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας είναι αναπόφευκτη μια Εθνική καταστροφή.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη
https://www.youtube.com/watch?v=KfQs-mmXwjg

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση