GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μη βλέπεις… Μην ακούς… Μη μιλάς… Σε ακούει ο «Παππάς»!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ Μη βλέπεις… Μην ακούς… Μη μιλάς… Σε ακούει ο «Παππάς»! Δεν ξέρω ποιο είναι πιο κακό. Μήπως είναι η συρρίκνωση της εθνική...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ

Μη βλέπεις… Μην ακούς… Μη μιλάς… Σε ακούει ο «Παππάς»!
Δεν ξέρω ποιο είναι πιο κακό.
Μήπως είναι η συρρίκνωση της εθνικής οικονομίας κατά 0,7% για όλο το 2015; Και μήπως κάνει τα πράγματα χειρότερα ότι το τελευταίο τετράμηνο του 2015, συρρικνώθηκε η οικονομία σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2014 κατά 1,9%; Έχω τεκμηριωμένη άποψη. Το 2015 θα αύξανε η οικονομία κατά 3% περίπου, αν δεν έπεφτε στο κεφάλι μας σαν κεραμίδα ο τυχοδιωκτισμός του Βαρουφάκη.
Μήπως το προσφυγικό; Με τους εκατοντάδες χιλιάδες τραγικούς μετανάστες, που αναζητούν στα παράλιά μας κάποια σανίδα σωτηρίας. Κάποιοι από τους κυβερνώντες έχουν βάλει μυαλό. Οι πιο πολλοί παραμένουν ξυλοσχίστες. Πάντως, έχουμε χάσει όλες τις μάχες.
Μήπως οι επιθέσεις κατά της ελευθερίας του τύπου, που επιχειρεί με εξαιρετική μανία η Κυβέρνηση. Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η επίθεση κατά της τηλεόρασης. Χθες ανήγγειλαν το σχέδιο τρομοκράτησης του ραδιοφώνου. Αύριο θα «συμμαζέψουν» την διαδικτυακή ενημέρωση .
Μη βλέπεις… Μην ακούς… Μη μιλάς… … Σε ακούει ο «Παππάς»!.
Νέα Κρήτη, τα Καθημερινά, Τρίτη 16.2.2016
‪#‎Greece‬ ‪#‎Ierapetra‬ ‪#‎Sitia‬ ‪#‎Agios‬ Nikolaos ‪#‎Lasithi‬ ‪#‎Heraklion‬

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση