GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! Ο δήμαρχος Λαμίας απέκτησε μετακλητή υπάλληλο στη ...Βουλή

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι δυστυχώς πραγματικότητα! Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε τουλάχιστον έναν ακόμη διορισμό στη Βουλή μετακ...



Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι δυστυχώς πραγματικότητα!

Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε τουλάχιστον έναν ακόμη διορισμό στη Βουλή μετακλητού υπαλλήλου για λογαριασμό -αυτή τη φορά όμως- ενός Δημάρχου!

Αυτό το κρούσμα μαυρογιαλουρισμού, που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, θα μου επιτρέψετε να σας το αποκαλύψω με όσο περισσότερη ψυχραιμία έχει απομείνει και εις εμένα που όπως αντιλαμβάνεστε σιχάθηκα τους σάπιους πολιτικάντηδες και αποφάσισα να βγάζω τα άπλυτά τους στη φόρα.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Στις 14 Ιανουαρίου 2016 –δηλαδή πριν από μόλις τρεις εβδομάδες κι ενώ η χώρα συνεχίζει να βουλιάζει στη φτώχεια και στην εξαθλίωση- ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης υπέγραψε απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μια εβδομάδα αργότερα και με την οποία «διορίζεται στο Γραφείο του πρώην Προέδρου της Κ.Ο. «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ», κ. Νικολάου Σταυρογιάννη, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, η Φιλάνθη Χριστοδούλου του Παναγιώτη με Γ΄ βαθμό και το Β.Μ. του βαθμού αυτού όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής, της ΠΕ κατηγορίας του Ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α/2011), όπως ισχύει».

Ποιος είναι ο Νικόλαος Σταυρογιάννης στο Γραφείο του οποίου γίνεται ο διορισμός που θα επιβαρύνει τη Βουλή; Κρατηθείτε: Είναι ο σημερινός δήμαρχος Λαμίας!

Και ποιο είναι το κόλπο που κρύβεται από πίσω;

Τον Νοέμβριο του 2013 διάφοροι ανεξάρτητοι βουλευτές, κάθε πολιτικής καρυδιάς καρύδια που είχαν φύγει ή διαγραφεί από σχεδόν όλα τα κόμματα, δημιούργησαν μια τεχνητή ενιαία Κοινοβουλευτική Ομάδα για να μπορούν να έχουν τα προνόμια των αναγνωρισμένων κομμάτων.

Οι 11 πρώτοι ήταν οι Θεόδωρος Παραστατίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Χρήστος Αηδόνης, Μίμης Ανδρουλάκης, Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς, Νίκος Νικολόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης, Γιάννης Κουράκος, Μάρκος Μπόλαρης και Νίκος Σταυρογιάννης. Και η Κοινοβουλευτική Ομάδα τους λεγόταν "Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές". Στη συνέχεια προσχώρησαν οι Γιώργος Νταβρής, Πέτρος Τατσόπουλος, Θεοδώρα Τζάκρη, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος και Παναγιώτης Μελάς.

Η δικαιολογία για αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα ήταν ότι θα έχουν περισσότερα δικαιώματα στις συνεδριάσεις στη Βουλή, στις παρεμβάσεις στις προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις κλπ. Είχαν κάνει μάλιστα μεταξύ τους και την εξής συμφωνία: Ο αρχηγός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα άλλαζε κάθε τρεις μήνες. Φοβερά πράγματα…

Πρώτος αρχηγός ανέλαβε ο Θ. Παραστατίδης, ο οποίος τον Μάρτιο του 2014 παραχώρησε τη θέση του στον Ν. Σταυρογιάννη που είχε εκλεγεί το 2012 με τη ΝΔ στη Φθιώτιδα και διαγράφτηκε τον Νοέμβριο διαφωνώντας με τον Σαμαρά και καταψηφίζοντας τα νέα μέτρα του.

Ο Σταυρογιάννης που φλέρταρε αρχικά με τον Καμμένο και στη συνέχεια πήγε με τη Νέα Μέρα του Ζώη, τον Ιούνιο του 2014 έβαλε υποψηφιότητα και βγήκε δήμαρχος Λαμίας. Παραιτήθηκε από βουλευτής τον Αύγουστο και τη θέση του ως αρχηγός των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών» πήρε ο Πάρις Μουτσινάς.

Με τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, το μαγαζάκι διαλύθηκε αλλά οι μπαγάσηδες είχαν εντοπίσει κι ένα άλλο κρυφό προνόμιο: Όσοι έχουν διατελέσει αρχηγοί κοινοβουλευτικών ομάδων, δικαιούνται να έχουν -στον αιώνα των αιώνων!- και μετακλητούς υπαλλήλους από τη Βουλή. Κι ας μην υπάρχουν πια τα κόμματά τους ή κι ήταν εντελώς μαϊμουδένια…

Με αυτό τον τρόπο ο Σταυρογιάννης, που είναι στη Λαμία και δεν έχει καμιά σχέση πια με τη Βουλή, πήρε τώρα -ως πρώην Πρόεδρος της Κ.Ο. «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ»- μετακλητή υπάλληλο κι ο πολιτικός ογκόλιθος Βούτσης υπέγραψε τον προκλητικό διορισμό της.

Άραγε, το ίδιο έχει γίνει και με τα άλλα πολιτικά απολιθώματα – πρώην αρχηγούς; Θα το ψάξω…
Μαυρογιαλούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση