GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΩΧ! Με το ΠΑΣΟΚ η πιο στενή συνεργάτιδα του Νίκου Νικολόπουλου...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι 200 και πλέον υπογραφές νέων ανθρώπων οι οποίοι προέρχονται από το «κίνημα της γραβάτας», τον αγροτικό και τον...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι 200 και πλέον υπογραφές νέων ανθρώπων οι οποίοι προέρχονται από το «κίνημα της γραβάτας», τον αγροτικό και τον πανεπιστημιακό χώρο και στηρίζουν την πρόταση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς.
Το πλέον ενδιαφέρον όνομα της λίστας είναι αυτό της προερχόμενης από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Ελ. Αναγνωστοπούλου, η οποία υπήρξε πρόεδρος της Νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας και πολύ στενή συνεργάτιδα του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου.
Η επιλογή της αυτή, βέβαια, προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, και ειδικότερα στον λογαριασμό της στο Facebook, καθώς ορισμένοι διαδικτυακοί «φίλοι» της τη σχολίασαν αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση