GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες Αποκάλυψης στα Φίτζι μετά το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Ουίνστον

Τις πληγές τους μετρούν τα Φίτζι, στον Ειρηνικό, μετά το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Ουίνστον, ενός από τους ισχυρότερους που έχουν ...


Τις πληγές τους μετρούν τα Φίτζι, στον Ειρηνικό, μετά το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Ουίνστον, ενός από τους ισχυρότερους που έχουν ποτέ καταγραφεί, ο οποίος άφησε πίσω του 17 νεκρούς, ισοπέδωσε χωριά και προκάλεσε καταστροφές στις επικοινωνίες.

Οι υπηρεσίες αρωγής προειδοποιούν για υγειονομική κρίση, ειδικά στις περιοχές με τις πιο αδύναμες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού, καθώς οι σοδειές καταστράφηκαν και τα αποθέματα καθαρού νερού μπλοκαρίστηκαν.

Τουλάχιστον 8000 άνθρωποι κατέφυγαν σε καταφύγια πριν το χτύπημα του κυκλώνα αργά το βράδυ του Σαββάτου με ανέμους που έφταναν τα 325 χιλιόμετρα την ώρα!

CYCLONE_FIJI4

Ο απολογισμός των νεκρών εξακολουθεί να μεγαλώνει ενώ η Νέα Ζηλανδία στέλνει σήμερα αεροσκάφος C-130 με κλιμάκιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και είδη πρώτης ανάγκης.

Περισσότερη επλήγη η δυτική ακτή ενώ υπάρχουν φόβοι για τη ζωή επτά ψαράδων που παραμένουν αγνοούμενοι.

CYCLONE_FIJI5

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση