GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενική Γραμματεία Εσόδων: Καμία εργασιακή σχέση με τους εκβιαστές

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το σάλο που ξέσπασε για το κύκλωμα εκβιαστών στο οποίο φέρονται μπλεγμένοι ο εκδότης της εφημερ...


Σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το σάλο που ξέσπασε για το κύκλωμα εκβιαστών στο οποίο φέρονται μπλεγμένοι ο εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολη, Π. Μαυρίκος και δυο δημοσιογράφοι της εφημερίδας προχώρησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Δημοσιεύματα σήμερα ανέφεραν ότι ένας από τους δυο δημοσιογράφους που κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα που εκβίαζε ΔΕΚΟ, τράπεζες και επιχειρηματίες, εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου της Γραμματείας.
Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΓΔΕ, από την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων του σημερινού Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, στις 21 Ιανουαρίου του 2016, η Γενική Γραμματεία δεν είχε καμία εργασιακή σχέση με κάποιον από τους συμμετέχοντες στο κύκλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση