GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Κρέας αρουραίου πωλείται ως φτερούγες κοτόπουλου χωρίς κόκαλα...

Ελένη Βνάτσιου   Εκατομμύρια κιλά κρέας αρουραίου πωλούνται ως φτερούγες κοτόπουλου χωρίς κόκαλα στις ΗΠΑ. Έχουμε μάθει ότι Ηνωμένες Πο...

Ελένη Βνάτσιου 
Εκατομμύρια κιλά κρέας αρουραίου πωλούνται ως φτερούγες κοτόπουλου χωρίς κόκαλα στις ΗΠΑ.
Έχουμε μάθει ότι Ηνωμένες Πολιτείες Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είναι τώρα πολύ το γεγονός ότι περίπου ένα εκατομμύριο κιλά κρέας αρουραίου.
Η οποία πέρασε μακριά ως «φτερούγες κοτόπουλου χωρίς κόκαλα,« έχει πωληθεί σε εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων σε ολόκληρη την Αμερική.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επιθεωρητές της FDA εγείρει ανησυχίες μετά από αρκετές παράνομες εμπορευματοκιβώτια που προέρχονται από την Κίνα κατασχέθηκαν από τις τελωνειακές αρχές στο λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο.
Βρέθηκε να περιέχει κρέας αρουραίου που έμελλε να μεταφερθούν σε διαφορετικά εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος σε ολόκληρη την Αμερική και μεταπώλησε το κοτόπουλο.
Μια έκθεση αναφέρει ότι, αν οι εκατοντάδες χιλιάδες λίρες του παράνομου κρέατος κατασχέθηκαν και πρόκειται να καταστραφούν από τις αρχές.
Million Pounds of Rat Meat Being Sold as Boneless Chicken Wings in U.S.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση