GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει τμήμα της Αττικής Οδού λόγω έργων

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης γέφυρας, θα πραγματοποιηθεί  πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο εξόδου προς Πειρ...


Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης γέφυρας, θα πραγματοποιηθεί  πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο εξόδου προς Πειραιά του κόμβου Αθηνών – Λαμίας (κόμβος 8) της Αττικής Οδού, με κατεύθυνση από το Αεροδρόμιο προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, την 06-2-2016 κατά τις ώρες 00:01΄έως 06:00΄και την 08-2-2016 κατά τις ώρες 01:00΄ έως 05:00΄.
-  Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:  κόμβος Αθηνών – Λαμίας (κόμβος 8) – δεξιά Ν.Ε.Ο.Α.Λ. - Α/Κ Τατοϊου – αναστροφή προς Πειραιά.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση