GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξαν τα μπλόκα λόγω κακοκαιρίας

Ανοικτούς δρόμους προσωρινά, λόγω επιδείνωσης του καιρού, αποφάσισαν στα περισσότερα μπλόκα της Βόρειας Ελλάδας οι αγρότες, όπως επισ...


Ανοικτούς δρόμους προσωρινά, λόγω επιδείνωσης του καιρού, αποφάσισαν στα περισσότερα μπλόκα της Βόρειας Ελλάδας οι αγρότες, όπως επισήμαναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Την απόφαση να ανοίξουν τα διόδια στα Μάλγαρα λόγω της έντονης βροχόπτωσης αλλά και της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλά χωριά της περιοχής, έλαβε η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της, Αχιλλέας Καμπούρης.

Τα διόδια στα Μάλγαρα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι και αύριο το πρωί, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου.

Εξαίρεση αποτελούν τα 8 μπλόκα στη Δυτική Μακεδονία και τον κόμβο Νησελίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, που είναι σ' επ' αόριστον αποκλεισμό περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

Ίδια παραμένει η κατάσταση στα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής, με τους Έλληνες αγρότες να έχουν ανοικτά τα σύνορα, αλλά τους Βούλγαρους αυτοκινητιστές να τα κρατούν κλειστά στη γειτονική χώρα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα τελωνεία Ευζώνων και Δοϊράνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση