GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βουτσάς μιλά για τον Αλεξανδράκη: Ήταν ο εραστής των εραστών

Ο Κώστας Βουτσάς σήμερα, σε ηλικία 84 ετών, έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο συνεχίζει να υπηρετεί την τέχνη της υποκριτι...


Ο Κώστας Βουτσάς σήμερα, σε ηλικία 84 ετών, έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο συνεχίζει να υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Καλημερούδια», μίλησε για την ζωή του, την απόφαση του να γίνει πατέρας σε αυτή την ηλικία και το πάθος του για τις γυναίκες.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αλέκο Αλεξανδράκη λέγοντας πως ήταν ο εραστής των εραστών εκείνη την εποχή.

Τόνισε πως δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός μεταξύ τους, καθώς ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε μαθητής του Αλέκου Αλεξανδράκη όσον αφορά στο κεφάλαιο «γυναίκες».

«Εκείνα τα χρόνια δεν είχαμε ανταγωνισμό. Ο καθένας ήταν στη θέση του. Ο Αλεξανδράκης ήταν ο εραστής των εραστών! Εγώ μπροστά του ήμουν παιδί. Αυτός ήταν ο εραστής. Νομίζω είχε πάρει όλες τις κυρίες. Μεγάλο ταλέντο εραστού, γλυκός άνθρωπος, καλό παιδί».

Συνέχισε, μάλιστα, εξηγώντας το πώς βγήκε η ατάκα «Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!» και τόνισε ότι στην γενιά του το πάθος των αντρών ήταν οι γυναίκες!

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Να θυμίσουμε ότι, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, που παντρεύτηκε και χώρισε τέσσερις φορές και είχε μακροχρόνια σχέση με την Νόνικα Γαληνέα, πέθανε τον Νοέμβριο του 2005, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Μαζί με τον Κώστα Βουτσά είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε πληθώρα αγαπημένων ελληνικών ταινιών, όπως το "Ένα Κορίτσι Για Δύο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση