GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Φίλη - Σταμάτη στη Βουλή για το προσφυγικό και τους αγρότες - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Σταμάτη. Αφορμή αποτέ...

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Σταμάτη.

Αφορμή αποτέλεσε η φράση του υπουργού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι «άλλοι έπνιγαν πρόσφυγες στο Αιγαίο, όχι εμείς».

Ο κ. Σταμάτης σηκώθηκε από τη θέση του και ρώτησε εντόνως τον Νίκο Φίλη σε ποιους αναφέρεται με τον υπουργό να απαντά: «Τα ξέρετε. Η κυβέρνησή σας. Ανάλγητη και απάνθρωπη».

«Μου κάνει εντύπωση που αντί να προσφέρετε τη συμβολή σας, τη συνεργασία σας για να αντιμετωπίσουμε αυτό το μείζον πρόβλημα, που είναι ευρωπαϊκό και παγκόσμιο, έρχεστε εδώ και στήνετε έναν μικροπολιτικό καυγά για το προσφυγικό» συνέχισε ο Νίκος Φίλης.

Η κόντρα συνεχίστηκε όταν ο υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών στα σύνορα με την Βουλγαρία. Απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Φίλης τόνισε: «Οι καπεταναίοι σας κλείνουν τους δρόμους και συγκρούονται με τους Βούλγαρους οδηγούς. Εσείς κλείνετε τα σύνορα. Δίνετε επιχειρήματα στον Σόιμπλε και στους άλλους να θέσουν θέμα Grexit. Κλείνετε τα σύνορα δήθεν με κοινωνικά αιτήματα».

Η αναφορά του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Σταμάτη. «Είναι ή όχι δικά σας στελέχη εκεί; Αυτή είναι η προσφορά σας. Με τον Σόιμπλε χέρι – χέρι» του είπε ο υπουργός.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση