GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάμε… Μια βόλτα στο Φεγγάρι στο Πλανητάριο

Μια νέα ψηφιακή παράσταση για παιδιά, με τίτλο «Μια βόλτα στο Φεγγάρι», θα προβάλλεται στο πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από τις 8...


Μια νέα ψηφιακή παράσταση για παιδιά, με τίτλο «Μια βόλτα στο Φεγγάρι», θα προβάλλεται στο πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από τις 8 Μαρτίου.
Αφορά τρία νεαρά μυγάκια που τρυπώνουν στα «σύνεργα» των ανθρώπων της ΝΑΣΑ, μπαίνουν στο διαστημόπλοιο και εκτοξεύονται στη Σελήνη. Η παράσταση αποτελεί ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, στο 1969, όταν η αποστολή «Απόλλων 11» έφτασε στο φεγγάρι.
Στην πρεμιέρα της παράστασης την Τρίτη 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές (ώρες 18:30 και 19:30) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Απαραίτητα είναι μόνο τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας.
Ταυτόχρονα το εργαστήριο τεχνολογίας UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να φωτογραφηθούν μέσα στα πλάνα της παράστασης.
Η ψηφιακή παράσταση, που προτείνεται για παιδιά ηλικίας πέντε ετών και άνω, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Πλανηταρίου από την Πέμπτη 10 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση